Sticky Toffee - jesmo li pronašli najoriginalniju slasticu zagrebačkog Adventa?

PR/WhatsApp
Lampice su upaljene, s pozornica nas uveseljava pjesma, a ispred kućica i štandova s hranom su ogromni redovi. Kako bismo ti olakšali potragu za nečim slatkim i originalnim predlažemo da posjetiš Ramen Bar Kansui
Vidi originalni članak

Fuliranje je i počelo, zagrebački Advent je krcat, a mi smo već pronašli neke svoje gastro favorite. Riječ je o desertu kućice Kansui Ramen Bar pod vodstvom chefa Vida Nikolića koji je u suradnji s Cateringom Majetić kreirao vrlo originalnu adventsku ponudu. Ramen bar će se svakako svidjeti svim zaljubljenicima u azijsku kuhinju, a svi slatkoljupci će se zaljubiti u Sticky Toffee.

U želji da posjetitelji Fuliranja iznenade svoje nepce, Kansui Ramen bar htio je ponuditi nešto drugačiji božićni kolač. Sticy Toffee zato je topli kolač napravljen od datulja, naranče i đumbira, kreme od vanilije i cimeta, a poslužen u toffee umaku.  U samo nekoliko dana od otvorenja zagrebačkog Adventa, upravo Sticky Toffee iskočio je kao jedan od najfornijih i, naravno, najukusnijih deserata - on će ugrijati nepce svakog slatkoljupca.

UKUSNO Prvi smo isprobali Miss Donut božićnu ponudu

Osim Sticy Toffeeja u koji smo se zaljubili, u ponudi Kansui Ramen Bara je i pet slanih jela. Svakako bismo izdvojili Tonkostu ramen, japansku juhu od svinjetine s domaćim ramen rezancima, a za sve ljubitelje dobre ribe tu je Tuna poke bowl...

Life&style Nova ponuda hrane na Adventu će te oduševiti

Ova autohtona azijska kuhinja u samom srcu zagrebačkog Adventa, definitivno će zapaliti sve zaljubljenike u hranu bogatu okusima, a kad temperature dodatno padnu, ugrijat će te topli gin i crveno kuhano vino s đumbirom, cimetom, smeđim šećerom, anisom te sokom od naranče i limuna.

Posjeti Miss7.24sata.hr