Šogorica ju je tri mjeseca prije vjenčanja zamolila da ga odgodi jer je "uplatila nešto za taj vikend"

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • "Mrzim što te to pitam, ali je li moguće da promijeniš datum?"
  • Ovu je poruku 88 dana prije vjenčanja mladenka dobila od svoje šogorice koja je taj vikend odlučila ići na konferenciju vezanu uz posao
  • Mladenka je bila izvan sebe - što je odlučila?

Nevjesta iz Georgije, SAD iskoristila je Facebook kako bi se požalila nakon što joj je njezina šogorica poslala poruku bi mogla promijeniti datum vjenčanja. 25-godišnja žena, koja je odlučila ostati anonimna, objavila je snimku razgovora u Facebook grupi. Tekst šogorice, 35, glasi: "Mrzim te ovo pitati (doista, jako, jako!), ali je li uopće moguće premjestiti vjenčanje za neki drugi vikend? Znam da je to neočekivano, ali totalno sam zapela." Nastavila je govoriti da se tijekom vikenda održava konferencija i da će "izgubiti mnogo novca" ako odustane.

Više od 1000 komentara

Mladenka je izjavila da je bila zatečena kad je primila poruku, jer su se njih dvije uvijek slagale pa nije nešto takvo očekivala. Svoju je priču podijelila u Facebook grupi o vjenčanjima. Post je od tada dobio više od 1000 komentara i reakcija korisnika Facebooka, od kojih su mnogi izrazili ogorčenje ponašanjem šogorice.

 

"Imam kolegice koje ovise o meni zbog smještaja i vožnje", objasnila je još šogorica. „Ni ja ne želim propustiti tvoje vjenčanje. Samo ne znam što da radim.“ 

Make up tajne Znamo kako napraviti savršen večernji look za ljetne provode!

Mladenka je rekla kako je bila zatečena kad je primila poruku, jer su se njih dvije uvijek slagale. Odgovorila je: "Imam samo jedan tjedan odmora u godini i već je rezerviran za tjedan kad je vjenčanje." Dodala je kako se planovi za cijeli tjedan vjenčanja ne mogu odgoditi i da je par već isplanirao i svoj medeni mjesec.
"Jednostavno nemamo mogućnost odgoditi", rekla je. Šogorica je odgovorila: "Potpuno te razumijem. Oprosti što te pitam, ali morala sam pokušati."

Neka ti pošalje 10.000 dolara

Na Facebooku je mladenka napisala: "Moje vjenčanje je za 88 dana. Imam dokaze da sam joj poslala datum vjenčanja 9. siječnja (prije nego što je uplatila za ovu konferenciju)."
Dodala je da njezina šogorica ne mora putovati na vjenčanje, koje je izvan Georgije, ali u istoj saveznoj državi u kojoj šogorica živi. "Mjesto je udaljeno 11 minuta od njezine kuće", rekla je. "Ali za mene je u drugoj državi."

Mnogi korisnici Facebooka izrazili su ogorčenje zbog pitanja šogorice. Jedan prijedlog kako da joj odgovori bio je "Naravno, ako mi možeš poslati 10.000 dolara da sve promijenimo i prođemo kroz goleme muke zbog toga jer sve treba promijeniti".

Druga je dodala: "Je li ikada u životu planirala vjenčanje?! ... Reci joj da ćeš promijeniti datum VJENČANJA IZVAN DRŽAVE samo kako bi se sve uklopilo u njezin vrlo zauzet raspored. Odvažnost je zapanjujuća! Jako bih voljela znati što joj je brat rekao!"

via GIPHY

Zavladalo je "zatišje" u obitelji

Mladenka je rekla da je bila sa svojim 30-godišnjim zaručnikom tri i pol godine i da su on i njegova sestra uvijek imali "tipičan odnos brata i sestre s povremenim prepirkama". Rekla je da joj je šogorica čak pomogla s nekim od prvih planova vjenčanja.
"Rekla sam joj 8. siječnja ove godine da je datum vjenčanja u kolovozu", rekla je. "Prihvatila je to i počela mi pomagati da, između ostalog, osiguram prostor."

Tada, početkom svibnja, šogorica je zamolila svoju majku da nazove brata kako bi mu rekla da ona mora taj vikend ići na konferenciju, rekla je nevjesta. "Rekao je mami da je njegova sestra morala napraviti izbor i to je to", rekla je. "Tada mi je odlučila poslati poruku, što je i učinila. I do sada nitko nije govorio o tome."
Dodala je da se njezin zaručnik složio sa "zatišjem" te rekao da će preuzeti razgovor sa svojom sestrom.

via GIPHY

Posjeti Miss7.24sata.hr