Službeno je: Snimat će se 21. sezona omiljene serije 'Uvod u anatomiju'

ABC Uvod u anatomiju
Vidi originalni članak
  • Slavljenička 20. sezona serije 'Uvod u anatomiju' počela s prikazivati sredinom ožujka na američkoj televiziji i mnogi su milili da će biti posljednja 
  • Međutim, sada je i službeno: serija 'Uvod u anatomiju' ulazi u 21. krug! 
  • Brojni obožavatelji opet mogu očekivati uzbuđenje i dramu

Američka hit serija 'Uvod u anatomiju' (od 2005.) oduševljava i razveseljava gledatelje diljem svijeta. Od 14. ožujka obožavatelji najdugovječnije bolničke serije svih vremena ponovno mogu vidjeti svoje favorite na djelu u 20. sezoni serije, a sada se mogu radovati novim lijepim vijestima. Naime, 'Uvod u anatomiju' ići će u 21. sezonu! 

„Ljubav i odanost obožavatelja 'Uvoda u anatomiju' doveli su nas do povijesne 21. sezone i ne mogu im biti zahvalnija“, rekla je kreatorica i producentica serije Shonda Rhimes. „Serija nam je dala mnoge živopisne i zadivljujuće događaje i likove. Jedva čekam vidjeti što će smisliti za sljedeću sezonu“, nastavila je Shonda.

Meg Marinis, koja je dio obitelji 'Uvoda u anatomiju' kao autorica već 18 godina, zamijenila je bivšu producenticu Kristu Vernoff u 20. sezoni - i to očito s uspjehom. Na početku tekuće sezone postaja ABC zabilježila je gledanost kakva nije zabilježena od veljače 2023. godine.

Life&style Napetosti nikad dovoljno! Sutra na Netflix stiže true crime dokumentarac koji će nas držati na rubu sjedala

Poznata lica u 20. sezoni

Još nije poznato koje zvijezde i miljenike obožavatelji mogu očekivati u 21. sezoni. Ali, aktualna 20. sezona uspješne bolničke serije već iznenađuje neočekivanim povratcima: Jessica Capshaw ponovno preuzima ulogu dr. Arizone Robbins, a Alex Landi vraća se kao dr. Nico Kim u Memorijalnu bolnicu Gray Sloan - ali samo kao gostovanje.

Obožavatelji sigurno već kalkuliraju tko bi sve mogao nastupiti u 21. sezoni, ali glumačka postava još nije poznata, premda se ne mogu se isključiti daljnji povratci.

Fanovi mogu gledati svih 19. sezona 'Uvoda u anatomiju' na kanalu Disney+.

Life&style 'Seks i grad', film o princu Andrewu i brojni drugi noviteti koji dolaze na Netflix u travnju

Posjeti Miss7.24sata.hr