Sjećaš li se hit sapunice Osveta ljubavi? Evo gdje su glavni glumci 17 godina kasnije...

Instagram/Getty Sapunica Osveta ljubavi
Vidi originalni članak
  • Prije 17 godina završilo je snimanje telenovele Osveta ljubavi koja nas svojedobno uspješno držala prikovane za TV ekrane
  • Priča o tri brata i sestre te njihovim ljubavnim zgodama postala je svjetska uspješnica i osigurala glumcima zvjezdani status
  • No, glumačka budućnost nije bila jednako sjajna za sve pa ti otkrivamo što se s glavnim protagonistima desilo po završetku snimanja 

Osveta ljubavi ili u španjolskom originalu poznata pod nazivom Pasión de Gavilanes, kolumbijska je telenovela produkcijske kuće Telemundo. Sa snimanjem je započeta 2003. godine, a na malim ekranima mogli smo pratiti 188. nastavaka. Radnja prati priču o trojice braće i tri sestre, koji u jeku želje za osvetom spoznaju moć prave ljubavi. Juan i Norma, Oscar i Jimena, Franco i Sara...svaki obožavatelj serije imao je svoj omiljeni par. 

Moda Četvrtasto lice uz ovaj trik izgledat će izduljenije i 'mekše'

Originalna sapunica je snimljena još 1994. godine pod nazivom "Las aguas mansas", a zanimljivo je da te tada lik mladog Oscara Reyesa odglumio kolumbijski glumac Juan Sebastián Aragón, koji će u drugoj verziji odigrati lik jednog od glavnih negativca Armanda Navarra. Ipak, svjetsku slavu osigurala joj je upravo verzija iz 2004. godine, koja je i hrvatsku publiku uspješno držala u neizvjesnosti pred malim ekranima.

A gdje su glavni protagonisti danas?

Lijepa kolumbijska glumica Danna Garcia utjelovila je lik najstarije sestre Norme. Ova danas 43-godišnjakinja je po završetku serije ostvarila najzapaženiji glumački uspjeh od svojih kolega te je zaigrala u nizu uspješnih telenovela. Prije tri godine ostvarila je svoj dugogodišnji san i postala majka dječačića Dantea s kojim trenutačno živi Miamiju.

Nezaboravne zlice! Prisjeti se omiljenih negativki u domaćim i stranim sapunicama

Njezinu mlađu sestru Jimenu utjelovila je Paola Rey, koja je u to vrijeme bila medijski vrlo traženo lice. Jedna od najljepših Kolumbijki danas je okrenuta obiteljskom životu i rjeđe se pojavljuje na malim ekranima. Uloga najmlađe sestre Sare pripala je Natasha Klauss, urugvajskoj glumici litvanskih korijena, koja je u naredim godinama nastavila više-manje uspješno gostovati u različitim TV formatima, a osim glumom bavila se i dizajnom nakita.

NOSTALGIJA Prošlo je točno 25 godina od prve epizode 'Čarolije', evo kako je talijanska serija postala instant hit

Najstarijeg brata Juana Reyesa je utjelovio poznati kubanski seks simbol Mario Cimarro. Nakon "Osvete ljubavi", svijet sapunica je zapalio i ulogom u "Ljubavi bez predaje", još jednoj uspješnici iz svijeta sapunica koju smo mogli pratiti na domaćim ekranima. Glumac je neko vrijeme isključivo radio u Americi, a svijetu telenovela vratio se 2016. kriminalističkom serijom "Vuelve temprano" (Vrati se rano). Na oduševljene svih obožavateljica u pedesetoj godini života i dalje izgleda sjajno.

Bio je najseksi frajer meksičkih sapunica, ali skandali su mu upropastili karijeru. Gdje je sad?

Venecuelanski glumac Juan Alfonso Baptista odigrao je ulogu Oscara Reyesa. Zanimljivo, ovaj 44-godišnjak je stekao diplomu stomatološkog fakulteta, a umjesto ortodoncijom, uz glumu se bavio i fotografijom. Uloga Franca Reyesa bila je velika prekretnica u glumačkoj karijeri tada 27-godišnjeg argentinskog glumca Michela Browna te ga je vinula u zvjezdanu orbitu. Svoj zvjezdani status Michael  zadržao je sve do danas, a ljubiteljice njegova lika i djela mogu ga pratiti u novim uspješnicama iz produkcije Telemunda.

 

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom

Posjeti Miss7.24sata.hr