Sin pomalo zaboravljene zvijezde iz serije 'Buffy ubojica vampira' danas je prava faca

20th Century Fox Buffy, Sarah Michelle Gellar i David Boreanaz
Vidi originalni članak
  • Sjećaš li se ljepotana i TV zvijezde 90-ih, glumca Davida Boreanaza? 
  • Bio je uz Srah Michelle Gellar glavni lik serije 'Buffy, ubojica vampira, a glumio je, naravno, vampira 
  • Njegov sin Jaden Rayne nije krenuo tatinim glumačkim stopama, nego gradi karijeru kao pjevač

Krajem 90-ih poster zvijezde serije 'Buffy, ubojica vampira', Davida Boreanaza (54), bio je zalijepljen u mnogim tinejdžerskim sobama. Njegova vampirska uloga bila je toliko popularna da je kolega glumice Sarah Michelle Gellar (46) čak dobio uspješan spin-off  pod nazivom 'Angel'. A danas, 25 godina kasnije, tinejdžerske zvijezde roditelji su skoro već odraslih osoba, od kojih neki i sami žele kročiti u šoubiznis. To se također odnosi i na Davidovog sina Jadena Raynea (21), koji je imao najveći nastup u svojoj glazbenoj karijeri.

David Boreanaz je ponosan: Njegov sin Jaden Rayne nastupa u kultnoj 'Viper Room'

Došlo je vrijeme: sin Davida Boreanaza nastupio je u legendarnom „Viper Roomu“ na Sunset Stripu u zapadnom Hollywoodu. Jaden Rayne ponosno je to objavio na Instagramu. Njegov najveći obožavatelj – osim njegovih 26.000 pratitelja? Tata David.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jaden Rayne (@444jadenrayne)

Ispod nekih postova nalaze se komentari podrške; vidi se koliko David vjeruje u pjevački talent svog sina, koji sam piše tekstove za svoje pjesme. Zvijezda serije proslavila je Jadenov pretposljednji singl 'Talking To My Own Tears', istaknuo 'Soul' i oduševljeno komentirao: „Tako sam sretan zbog tebe. Volim te!“ 

Life&style Napokon imamo novog Jamesa Bonda! Daniela Craiga nasljeđuje glumac poznatiji po ljubavnom životu nego ulogama

Koliko je odnos oca i sina blizak govori i zajednička fotografija pod nazivom „Neraskidiva veza koja osvaja svijet“, koju Boreanaz komentira riječima: „Uvijek uz tebe, sine moj". 

Jaden ima gotovo pola milijuna fanova na Spotifyju i obožavatelj je serije 'Buffy'

Jaden Rayne, koji dolazi iz sretnog braka Davida Boreanaza s američkom manekenkom Jaime Bergman (48), glazbenu je karijeru započeo 2021. godine. Od tada je 21-godišnjak objavio četiri singla, a pjesma 'Fucked Up' na Spotifyju je preslušana više od 400.000 puta.

Izgledom Jaden podsjeća sliči majci više nego ocu, ali od tate je naslijedio tamnosmeđe oči. I veliki je fan serije 'Buffy'. Nedavno je to i dokazao vintage majicom iz popularne hit serije.

David Boreanaz podijelio je fotografiju na svom Instagramu i napisao: „Moj sin se vratio iz trgovine rabljenom robom s ovom majicom“. Linkao je Sarah Michelle Gellar, koja je bila sretna i repostala priču. Jaden Rayne očito zna što može zahvaliti ovoj seriji.

Beauty 'Curtain bob' frizura Elle Fanning najcool je proljetna nadogradnja trenda za ovu popularnu kratku frizuru

Posjeti Miss7.24sata.hr