Sharon Stone otkrila je koji se glumac najbolje ljubi, malo je reći da smo zatečeni

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Mnoge od nas maštale su u poljupcu s nekim od najzgodnijih glumaca na svijetu 
  • Ipak, njihove kolegice su otkrile kako se ne mogu svi pohvaliti 'znanjem' u ovoj kategoriji
  • Listu glumaca koji se najbolje ljube predvodi Tom Cruise, a na iznenađenje mnogih, slijedi ga Will Ferrel

Glumica Sharon Stone imala je priliku ostvariti snove mnogih žena te poljubiti neke od najpoželjnijih glumaca svijeta. Na iznenađenje mnogih, otkrila je kako joj je najbolji među njima najbolji poljubac udijelio Robert DeNiro.

“Pa, Bob se najbolje ljubio. To je glumac kojem sam se najviše divila. Čitavu svoju karijeru, htjela sam sjesti za isti stol kraj njega”, kazala je Sharon prilikom gostovanja u emisiji “Watch What Happens Live” s Andyjem Cohenom. Priliku da se s njim pojavi na velikom platnu glumica je dobila 1994. godine kada je snimljen film 'Casino', a upravo ondje se dogodio i spomenuti poljubac.

“Bio je to vrhunski poljubac za mene. Bila sam ludo zaljubljena u njega, toliko da me mogao opaliti po glavi s čekićem i ja bih rekla – oh da!, otkrila je danas 62-godišnja glumica. S druge strane, Sharon nije željela otkriti tko ju je razočarao te je diplomatski odgovorila da su "nakon Roberta svi bili meh".

Greške u karijeri Ovi glumci preziru likove koji su ih proslavili, a neka imena na ovoj listi uistinu nismo očekivali

Ovome se nitko nije nadao

S druge strane, njezina kolegica Amy Adams spremno je otkrila tko se našao na njezinoj flop listi. Ovaj podatak razočarao je mnogo obožavateljice 'Uvoda u anatomiju' budući da je popularnog doktora McDreamyja, odnosno glumca Patricka Dempseya prozvala osobom s kojim je proživjela najgori filmski poljubac. S druge strane, potpuno ju je očarao komičar Will Ferrell. "Fantastično se ljubi. Moram priznati ni sama to nisam očekivala", priznala je u jednom razgovoru.

S malih ekrana Sjećaš li se Semira, Bena i Toma? Otkrivamo gdje su danas junaci 'Cobre 11'. Jedan se baš promijenio!

Podijeljeno mišljenje

Robert Pattison svojevremeno je prozvan najljepšim muškarcem na svijetu, no oko toga da li se dobro ljubi među slavnim damama se loma koplja. Dok su ga javno nahvalile njegova nekadašnja djevojka Kristen Stewart i kolegica Christina Ricci, njegov poljubac nimalo nije očarao Reese Witherspoon. "Nije bilo privlačno, nije bilo ugodno", otkrila je glumica koja je se s Robertom pojavila u romantičnoj drami  'Voda za slonove' iz 2011. godine. U Robertovu obranu, za vrijeme snimanja patio je od teške prehlade.

Apsolutni favorit

Dok se oko novog Batmana lome koplja, za jednog njegovog kolegu glumice nisu mogle reći dovoljno hvale. Riječ je o ni manje ni više nego Tomu Cruiseu. Javne pohvale udijelile su mu Gwyneth Paltrow, Thandie Newton i Paula Patton. "Bio je to nevjerojatan poljubac", prisjetila se Gwyneth situacije iz 2002. godine. Ove riječi uistinu imaju težinu ako uzmemo u obzir da se 47-godišnjakinja što zbog privatnih, što zbog poslovnih razloga tijekom karijere ljubila s holivudskim ljepotanima poput Brada Pitta, Bena Afflecka i Judea Lawa.

Svijet slavnih Ne pada jabuka... Sjećaš se filmova i serija u kojima su slavni glumci glumili sa svojom djecom?

Fatalna kombinacija

Glumac Ryan Gosling svojim je poljupcima oduševio kako bivšu djevojku Rachel McAdams, tako i sadašnju suprugu Evu Mendes. Na popisu glumaca koji se fantastično ljube našli su se i Johnny Deep, kojeg je javno pohvalila Keira Knightley te Ethan Hawke koji je svojim poljupcima 1996. godine toliko oduševio Umu Thurman da je priznala kako se odmah poželjela udati za njega. Zanimljivo, Ethan prednost nije dao svojoj danas bivšoj supruzi već Angelini Jolie. "Ona je rođena da vrti muškarce oko malog prsta. Kada te poljubi zaboraviš kako se zoveš", priznao je, baš kao i Sharon, voditelju Andyju Cohenu. 

Posjeti Miss7.24sata.hr