Scarlett Johansson pojavila se u novoj Pradinoj kampanji bez šminke i šalje važnu poruku

Instagram @scarlett_johansson_officiail Scarlett Johansson
Vidi originalni članak
  • Sve je više zvijezda koje se u službenim prigodama malo šminkaju ili u potpunosti izbjegavaju make up
  • Najnovija članica „manje je više kluba“ je prelijepa glumica Scarlett Johansson 
  • Izgleda doista zapanjujuće sa svojim minimalističkim make up izgledom za Pradu, a također šalje i jasnu poruku protiv hollywoodskih (zastarjelih) pravila ljepote

Glumica Scarlett Johansson već se dugo smatra standardom ljepote u Hollywoodu - sa svojim nježnim ženstvenim oblinama, glamuroznom plavom kosom i punim, često žarko crvenim usnama. Baš je zato fenomenalno da se upravo ona pojavljuje (gotovo) bez šminke u novom reklamnom spotu za Pradu.

Scarlett Johansson za Pradu 

Zvijezde bez šminke već desetljećima viđamo jedino na paparazzi street style fotografijama, a pojavljivanje na crvenom tepihu bez šminke dugo je bilo nezamislivo bez pomno odabranog make upa i visokih peta. Srećom, čini se da je ovo doba krutih pravila ljepote sada konačno završilo – to su nedavno pokazale Pamela Anderson na dodjeli Fashion Awards 2023. i Leni Klum na svom Instagramu.

A sada se Scarlett Johansson može vidjeti s izrazito minimalističkim make upom u novom promotivnom videu iz Prade - premda citira rečenice (iz predstave) jedne od najšminkanijih povijesnih ličnosti: Kleopatre!

U crno-bijelom videu glumica iznova čita iste odlomke iz dramskog teksta, svaki s drugačijim naglaskom i emocionalnim dojmom. I dok bismo se vrlo lako mogli izgubiti u njezinoj glasovnoj igri (doista vrijedi pogledati video!), njezin će nam izgled prije svega ostati u sjećanju.

Beauty 'Curtain bob' frizura Elle Fanning najcool je proljetna nadogradnja trenda za ovu popularnu kratku frizuru

Poruka Scarlett Johannson

Scarlett Johansson je (naizgled) potpuno izbacila podlogu i tek blago našminkala područje oko očiju s malo maskare i tankim, gotovo nevidljivim tušem za oči. Crno-bijelim filterom posebno su istaknute bore, podočnjaci i neravnine na licu. Oštar kontrast izgledu koji poznajemo od hollywoodske kraljice ljepote. 

To je važna poruka glumice u vremenima kada ekstremni filtri dominiraju društvenim mrežama, a Hollywood još uvijek ima problem starosne dobi u kojem se producenti sve teže odlučuju „starije“ glumice.

Life&style Ove revolucionarne stvari izumile su - žene! Znaš li da je glumica zaslužna za nastanak WiFi-ja?

Posjeti Miss7.24sata.hr