S ovom jednostavnom prehrambenom navikom Francuskinja zadržat ćeš vitku figuru

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Jesti ono što voliš, a ipak uspjeti sačuvati mršavu figuru?
  • Francuskinjama to nekako čudnovato uspijeva!
  • Otkrit ćemo ti njihov tajni trik – i nije uopće kompliciran!

Kad je riječ o temi dobro jesti i istovremeno ostati mršava, gledamo zavidno u smjeru Francuske. Naime, čini se da imaju neku tajnu kako – usprkos kaloričnoj kuhinji – ostaju mršave i zdrave.

Ali, budi bez brige, jer i ti možeš vrlo brzo i jednostavno steći tu sposobnost – samo se moraš držati jednog pravila!

Trik zašto Francuskinje - usprkos obilnom jelu - ostaju mršave i zdrave je u sljedećem: ništa ne jedu između obroka! Zato je redoslijed jela u mnogim francuskim domaćinstvima uvijek jedan te isti. Ujutro se često popije tek šalica kave s malo ili bez mlijeka, poslijepodne slijedi bogat ručak s kolegama, a navečer mala i lagana večera s prijateljima ili obitelji. Nema međuobroka.

 

miss jede zdravo Ovih 5 grickalica možeš grickati bez grižnje savjesti - zdrave su i nemaju brdo kalorija

Ako se držiš te navike jedenja, koja sliči intervalnom postu, nećeš unijeti puno kalorija u sebe. To je dokazalo i istraživanje iz 2013. godine. Naime, rezultati su pokazali da oni koji isključe međuobroke unesu na kraju dana 400 kalorija manje te usprkos redovitom jedenju mogu sačuvati svoju liniju.

 

Ovako se ne moraš odreći grickalica

Ako se baš nikako ne možeš odreći grickanja poslijepodne, to itekako možemo razumjeti. Imamo dobru vijest: ne moraš se baš uvijek odricati. Naime, grickanje je dopušteno – dok god je u granicama i zdravo. Naš savjet: umjesto čokoladice pojedi štapiće od paprike, mrkve ili jabuke.

 

Life&style Zdrava poslastica! Uz začinjeni hrskavi slanutak zaboravit ćeš na grickalice poput čipsa

Posjeti Miss7.24sata.hr