Romeo i Julija iz Podravine: Mladi par u ljubavnom klinču upao u bunar na svadbi, javila se i majka

shutterstock Ilustrativna fotografija bunara
Vidi originalni članak
  • Podravina je dobila svojeg Romea i Juliju nakon ove nesvakidašnje ljubavne priče
  • Mladi par, inače uzvanici na svadbi, potražili su privatnost te otišli na obližnji stari bunar
  • Limeni poklopac bunara nije izdržao, te je par upao u njega, srećom bez težih posljedica

Ljubavna priča o kojoj bruji Podravina srećom je prošla bez posljedica te su joj se svi dobro nasmijali. Naime, mladi par, koji je bio na svadbenom slavlju upao je u bunar u naletu strasti. Djevojka i mladić željeli su malo privatnosti te su napustili salu Hotela Picok u Đurđevcu i na parceli nedaleko od hotela pronašli stari bunar. Par je navodno krenuo "u akciju" na limenom poklopcu starog bunara, no na njihovu žalost nije dobro završilo. 

Life&style Ovih 5 parova horoskopskih znakova vjerojatno će imati predivnu djecu

Poklopac nije izdržao te je propao, a 25-godišnjaci su upali u bunar dubok četiri metra s 30-ak centimetara vode. Ubrzo je njihove povike čuo jedan od gostiju svatova koji je bio u hotelskoj sobi. Isprva nije mogao locirati odakle dolaze povici, no nakon nekoliko minuta ponovno su se čuli povici te ih je njihov junak locirao i uz pomoć još dva gosta izvukao iz bunara.

"U međuvremenu smo pozvali i hitnu pomoć, vatrogasce i policiju, a kad su izvučeni iz bunara, djevojka se žalila da je glavom udarila u cigleni dio bunara, dok je mladić rekao da nema nikakvih ozljeda. Hitna je odvezla djevojku u bolnicu na pregled i srećom, prošla je samo s lakšim ozljedama glave te je odmah puštena doma", ispričao je jedan uzvanik za Podravski list. Podravski Romeo i Julija imali su sreće pa se svi sada ovoj romantično-bizarnoj priči mogu samo nasmijati. 

Gosti na vjenčanju podijelili su najgore stvari koje su doživjeli na svadbama

Ipak, majci djevojke i dalje nije smiješno. Naime, stala je u obranu mladih ljubavnika jer se cijela obitelj osjeća ogorčeno zbog, po njima, lažne vijesti da su djevojka i mladić na bunaru vodili ljubav. "Oni su samo prijatelji, dvije godine se nisu uopće vidjeli. Bili su zajedno na svadbi, a mladiću je u jednom času pozlilo jer je bio pijan pa su izašli na svjež zrak. Sjeli su na poklopac bunara i onda su propali u zdenac dubok četiri i pol metra. M. je pao po mojoj kćeri D. i nije istina da je prošla bez ozljeda.", piše portal Danica

Love&Sex 8 jako dobrih razloga zašto bi parovi trebali živjeti zajedno prije braka - i 2 problema

Posjeti Miss7.24sata.hr