Roditelji osudili učiteljicu zbog fotke u bikiniju

Instagram/Nives Celzijus
Učiteljica je samo željela pomoći učenicima da se dobro osjećaju u svom tijelu. Naime, Švicarka Morena Davis patila je od poremećaja u prehrani – gladovala je dopuštajući si samo jedan dan u tjednu pojesti nešto doista ukusno…
Vidi originalni članak

Uz to je svaki dan vježbala po dva sata. Bilo je to 2013. godine. Sve je to napisala na svom blogu te na Instagramu – na sreću, sada može i podijeliti fotografije svog novog života: Morena je sretna i sjaji – i zdrava je! 

Prati je gotovo 64.000 ljudi. „Problem“ je u tome što je Morena istovremeno i učiteljica – pa to ljuti mnoge roditelje. Naime, tvrde kako se „previše slobodno“ pokazuje na Internetu – a fotka se u bikiniju. I nastavničko vijeće iskritiziralo je njezine fotografije. Činjenica da svojim učenicima i učenicama može svojim znanjem i iskustvom prenijeti pozitivnu sliku o tijelu – očito je sporedna stvar. 

BORBA S ANOREKSIJOM Svoju borbu s anoreksijom objavila je na Instagramu

Osim toga, Morena želi svojim pratiteljima, kao i učenicama i učenicima, dati do znanja da se na internetu rijetko mogu vidjeti „savršena“ tijela koja nisu retuširana. Činjenica je da je Morena jedna od najuspješnijih blogerica u Švicarskoj. Također je važno napomenuti da djeca od nje mogu naučiti odgovorno se ponašati na društvenim mrežama. A valjda će to doći i do glave zabrinutih „supermoralnih“ mama i tata. 

NOVI TREND Prihvatimo svoj celulit? Tri puta hura za ovu inicijativu!

Posjeti Miss7.24sata.hr