Ribe, ovnovi i rakovi slave ovaj tjedan, dva znaka bi ga možda trebala prespavati

Shutterstock/Getty
Vidi originalni članak
  • Aleluja tri puta! 
  • Nakon što je posljednjih nekoliko tjedana bilo prilično napeto, sada je kozmičko vrijeme napokon postalo malo ugodnije
  • Otkrit ćemo ti što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak 

Nekako se, polako ali sigurno, osjeća neko olakšanje zadnjih dana. Naime, to možemo također zahvaliti i Merkuru koji se napokon ponovno kreće izravno. I sunce se kreće u horoskopski znak riba, što također obećava malo prijateljskije vibracije. Nemoj sada odustati…

Ovaj lik iz serije 'Seks i grad' odgovara tvom horoskopskom znaku

Ribe

Oh, kako divno. Sunce se preselilo u tvoj horoskopski znak i to obećava puno nade, rođendanske torte i dobre vibracije! Čekaju nas četiri tjedna puna vizija i ideja, a sada je osobito važno obratiti pažnju na ono što nam svemir želi reći. Obavezno napiši detaljan dnevnik snova i doista zapiši sve inspiracije - bit će ih mnogo!

via GIPHY

Ovan

Do trenutka kada se sunce useli u znak ovna, odnosno do službenog početka proljeća 21. ožujka, preostala su točno četiri tjedna - koja treba iskoristiti dobro i, prije svega, razumno - uz mješavinu pročišćavanja, svježeg vjetra i novih ideja za nova vremena. Nijedan planet nije retrogradan sljedećih nekoliko tjedana, tako da su to idealni uvjeti da stvari krenu nabolje.

Bik

Kreativnost i organizacija, kontradikcija? Ne, ne mora biti - ako dobro razmisliš, potpuno je logično ako si stvoriš dovoljno slobodnog prostora. Samo pogledaj koliko vremena doista potrošiš na koju aktivnost i kako se možeš koncentrirati na nešto bolje. Sunce u znaku  ribe lako može natjerati čovjeka da izgubi pregled, a to bi bila šteta!

Love&Sex Ovi horoskopski znakovi su cijepljeni protiv romatnike i od njih ne očekuj neke izljeve ljubavi

Blizanci

Sada je vrijeme da poduzmeš nekoliko doista dobronamjernih mjera predostrožnosti. Također i osobito kada je riječ o pitanjima mentalnog zdravlja. Voda koju horoskopski znak ribe donosi sa sobom automatski stvara emocije – pošto to sada znaš, bit će ti lakše nositi se s njima. Ključna riječ ovaj tjedan: opuštanje! 

via GIPHY

Rak

Ribe i rakovi plivaju u istom elementu, vodi! I naravno da je to dobra stvar za tebe! Svakako stvori dovoljno prostora za svoju maštu, svoju težnju za skladom i emocionalnom ravnotežom u sljedećih nekoliko tjedana. I za dovoljno odmora! Slobodno sanjaj, velika je šansa da će ti se neki snovi napokon ostvariti! 

Ovo je 6 najnačitanijih i najinteligentnijih horoskopskih znakova - njihov mozak radi 'sto na sat'

Lav

Sad ti zaista treba sva tvoja lavlja snaga kako jednostavno ne bi potonula u močvaru nefermentiranih osjećaja, neprerađenih iskustava i nadasve puno nedostatka motivacije tijekom ovih tjedana. Najbolji način za to je koncentriranje na ono u čemu doista uživaš i za što kuca tvoje srce. Stvori si točno određeno vremensko razdoblje tijekom dana koje jednostavno pripada tebi i samo tebi!

 

Djevica

27. veljače očekuje nas pun mjesec u znaku djevice. To ti obećava nešto što ti se zapravo uopće ne sviđa: naime, ekstreme. Bit ćeš preplavljena osjećajima. Pripremi se! Neće ti biti lako… Vrlo je važno da sačuvaš prisebnost i da se ne ispucavaš na drugima. 

via GIPHY

Vaga

Vaga je trenutačno u neravnoteži. Ne brini, svi smo pomalo van balansa pa i ti na trenutak smiješ ispasti iz svoje uloge. A što se ostaloga tiče: sljedeća četiri tjedna bit će ponovno superemotivna, a onda slijedi opuštanje. Moguće su trzavice na ljubavnom planu. 

Škorpion

Isto se odnosi i na škorpione: pripremi se za četiri vrlo emotivna tjedna. Sunce u horoskopskom znaku riba čini sljedeće: s jedne strane je vrlo emocionalno, super osjetljivo i maštovito. S druge strane je nepomično do kruto, možda čak i uplašeno. Koncentriraj se na ono u sebi i pogledaj koja su blaga skrivena u dubini. Sve će biti u redu, samo još malo strpljenja…

Love&Sex Ova 3 znaka su najgori bivši partneri: jedan se osvećuje, jedan nadmeće, a jednog baš briga

Strijelac

Ako pažljivo pogledamo, život je relativno kratak. Čak i ako pretpostavimo da traje 100 godina, to je još uvijek vrlo malo vremena u odnosu na širu sliku. I to mnoge stvari opet čini relativnim. Dakle, sada se stvarno koncentriraj na svoje vještine, na širi pogled na svijet i život. To će ti pomoći, osobito na poslu. Moguće je da ćeš napredovati. 

via GIPHY

Jarac

27. veljače sunce u horoskopskom znaku riba tvori čarobni puni mjesec s mjesecom u horoskopskom znaku djevice. Dakle u zemljanom znaku. Jarac je zemljani znak, tako da ovog tjedna možeš mirno poslati svoju glavu na skijaški odmor. Nemoj se iznenaditi ako ćeš biti prepuna ideja, nadahnuća i osjećaja. Dopusti svojoj podsvijesti da preuzme vodstvo – isplatit će ti se! 

Jesi li među njima? Ova 4 horoskopska znaka imaju najveće šanse postati bezobrazno bogati

Vodenjak

Oh, kakva vožnja - ono što se dogodilo u posljednjih nekoliko tjedana je nevjerojatno. Oprosti se od sunca u svom horoskopskom znaku s ljubavlju i zahvalnošću. I još jednom razmisli što si sve naučila od svog horoskopskog znaka u posljednja četiri tjedna. Zapiši to, jer sunce u horoskopskom znaku riba nastavlja s halucinacijama, hm, vizijama!

Posjeti Miss7.24sata.hr