Raskošna kuća Ivane Trump, uređena poput Versaillesa prodaje se za 26,5 milijuna dolara

Profimedia / @salmahayek Instagram Dom Ivane Trump
Vidi originalni članak
  • Dom pokojne Ivane Trump, poslovne žene i bivše supruge bivšeg američkog predsjednika, ima ured sav prekriven uzorkom leopardaleoparda 
  • Ali, tu je i blagovaonica inspirirana no manje, ni više nego Versaillesom
  • Kako god, bivša rezidencija Ivane Trump u New Yorku doista je jedinstvena

Luksuzna kuća u nizu Ivane Trump službeno je na tržištu te se prodaje za 26,5 milijuna dolara (192.024.300,00 kn), samo četiri mjeseca nakon Ivanine tragične smrti u srpnju ove godine u 73. godini života. Ured istražitelja grada New Yorka otkrio je da je Ivana umrla od pada niz stepenice u svom domu, pri čemu je zadobila ozljede torza. Proglašena je mrtvom na licu mjesta, a njezina smrt ocijenjena je kao nesreća. Ivanina misa zadušnica održana je u New Yorku, a nazočili su joj njezin bivši suprug i bivši predsjednik Donald Trump (76) te njihova djeca Donald Jr., Ivanka i Eric.

Life&style Zaviri u novi dom Gisele Bündchen! Kuhinja je jednostavno očaravajuća

Kuća se nalazi u četvrti Lenox Hill na Manhattanu i ima šest katova, pet spavaćih soba i pet kupaonica. Ugrađeno dizalo prevozi goste kroz cijelu luksuzom krcatu kuću, a tu je i veliko, zakrivljeno stubište.

Cijelo imanje ima raskošne detalje, uključujući kristalne lustere i svilene tapete na prvom katu i mramorni kamin s utisnutim zlatom u dnevnoj sobi na drugom katu.

Blagovaonica nadahnuta francuskim Versaillesom ima goleme prozore koji gledaju na unutarnje dvorište.

Na trećem katu nalazi se prostrana glavna spavaća soba koja ima troja francuska vrata koja vode na privatnu terasu. Privatna kupaonica obložena je ružičastim mramorom od oniksa i uključuje dvostruki umivaonik i veliku kadu.

Preko puta glavne spavaće sobe nalazi se kućni ured opremljen namještajem s uzorkom leoparda i kaminom od oniksa sa zlatnim detaljima. Walk-in ormar nalazi se uz ured.

Preostali katovi imaju sobe za goste s pogledom na bujno zelenilo 64. ulice. Impresivan prostor također se može pohvaliti medijskom sobom i saunom.

Life&style Najluksuznije i najskuplje kuće zvijezda trenutačno na tržištu. Nisu na Njuškalu...

Posjeti Miss7.24sata.hr