Prošlo je 25 godina od emitranja 'Marisol', a glavnu junakinju uskoro ćemo opet gledati na HRT-u

TELEVISA Erika Buenfil u ulozi Marisol
Vidi originalni članak
  • Meksička glumica Erika Buenfil zvijezda je u svojoj zemlji, a domaća publika najviše će je pamtiti po ulozi Marisol 
  • Imala je 32 godine kada je snimala ulogu djevojke s ožiljkom na licu, a sada se kao 57-godišnjakinja vraća na domaće ekrane
  • Gledat ćemo je u novoj seriji "Te doy la vida" (Dajem ti život) koja će se emitirati na HRT-u od 14. lipnja

Prošlo je 25 godina od emitiranja 'Marisol', meksičke telenovele o djevojci s ožiljkom na licu koja naposljetku pronalazi svoju sreću. Glavne uloge zaigrali su i Erika Buenfil i Eduardo Santamarina, a dobitna kombinacija njihove televizijske karizme te radnje serije mnoge je prikovala za male ekrane. Serija u 145 nastavaka u popularnom terminu 'poslije Dnevnika’ na HRT-u, tada se činilo, bila je  toliko gledana da su se odgađali odlasci na more ili kave… 

Life&style Sjećaš li se Marisol? Gdje je i što danas radi nezaboravna cvjećarica s ožiljkom

Domaća publika će ponovo imati priliku gledati Eriku Buenfil u jednoj od glavnih uloga u novoj seriji "Te doy la vida" (Dajem ti život) koja će emitirati na HRT-u od 14. lipnja, piše Slobodna Dalmacija. 

Sjećaš li se sapunice 'Divlje srce'? Ulogu je zamalo ponijela i 'Marisol', a evo što ju je činilo posebnom

Radnja serije pratit će dječaka koji se bori protiv leukemije te se upušta u potragu za svojim biološkim ocem koji bi mu mogao spasiti život. Serija ima 82 epizode, a snimala se u vrijeme najvećeg lockdowna prošle godine u Meksiku. 

Za glumicu, koja je glavnu ulogu u Marisol odigrala u 33. godini te se nastavila uglavnom aktivno baviti glumom, bio je to priličan izazov kojem je, međutim, pristupila profesionalno. 

Oko 20 godina duga karijera glumici je priskrbila status zvijezde u svojoj zemlji, a prati je gotovo četiri milijuna korisnika Instagrama. 

Zavirili smo u hladnjak Andree Andrassy i iznenadili se onim što smo ondje zatekli

Erika je bila u ljubavnoj vezi s Ernestom Zedillom Velascom, sinom bivšeg predsjednika Ernesta Zedille. Njihova romansa bila je tajna, a iz nje se rodio Nicolas Jesus Buenfil Lopez kojeg sin bivšeg predsjednika nikada nije priznao. Kao samohrana majka sasvim se posvetila djetetu, a pojavljivala se tek u manjim ulogama.

U novi veliki projekt upustila se 2012. godine kada je snimila sapunicu ‘’Prave ljubavi’’. Ubrzo je i snimila TV novele ‘’Mačka’’, a odradila je i posebno gostovanje u sapunici "Ljubav izvan zakona". 

Vjerujemo kako će mnoge razveseliti povratak ‘Marisol’ na domaće ekrane, a moramo priznati, glumici godine odlično stoje.

Posjeti Miss7.24sata.hr