Prošlo je 15 godina od završetka serije Rebelde, a poznata ekipa ponovno je zajedno

Instagam
Vidi originalni članak
  • Prije nego se na malim ekranima pojavila serija 'Glee', domaća publika imala je priliku uživati u još jednoj raspjevanoj seriji za mlade
  • Riječ je o meksičkoj telenoveli 'Rebelde', čija je glumačka postava bila formirana od članova popularne grupe RBD
  • Na radost mnogih, sastav je odlučio ponovno zapjevati zajedno, no dva člana izvorne postave ipak su odbila sudjelovati u novom projektu

Stih "y soy rebelde" i nakon 15 godina od prestanka emitiranja dobro je poznat obožavateljima meksičke telenovele 'Rebelde'. Radnja prati skupinu tinejdžera različitog socijalnog statusa koje je sudbina spojila u prestižnoj srednjoj školi  'Elite Way School' smještenoj u blizini Ciudad de Méxica. Između ostaloga, u seriji pratimo osnivanje pop sastava, a zanimljivo je da su glumci bili i članovi stvarnog sastava 'RBD' koji je na krilima serije ostvario značajan uspjeh.

Stars Od anonimusa do zvijezda: tko su zapravo glumci koje je proslavila serija Bridgerton?

Glavni protagonisti serije su Mia, Miguel, Diego i Roberta, srednjoškolci čije se sudbine isprepleću zbog velike ljubavi prema glazbi, unatoč njihovim razlikama u statusu i položaju na društvenoj ljestvici. Ova hvaljena serija postigla je zapažen uspjeh i u SAD-u, Brazilu, Ekvadoru i Španjolskoj, a na domaćim se ekranima prikazivala od 2009. godine na programu Nove TV. O kultnom statusu ove serije svjedoči i podatak kako su se u njoj pristale pojaviti zvijezde poput Lennyja Kravitza, Gorillaza i Hilary Duff.

Novo poglavlje

Iskoristit ćemo priliku i pogledati gdje su danas i čime se bave glumci koji su utemeljili glavne likove. Uloga Mie Colucci povjerena je tada mladoj pjevačkoj nadi Anahí. Danas je pak ova 37-godišnjakinja posvećenija poduzetništvu i vlastitoj beauty liniji te je njezina glazbena karijera pala u drugi plan. Obožavatelji serije s oduševljenjem su dočekali vijest o tome kako će se sastav RBD ponovno okupiti te će Anahí ponovno imati priliku vidjeti na pozornici.

No, sastavu se odbila priključiti druga ključna ženska protagonistica serije, glumica Dulce Maria koja je utemeljila lik Roberte Parado. Ova 35-godišnjakinja, čija je prateta bila velika meksička slikarica Frida Kahlo, svoj izostanak je opravdala objašnjenjem kako su trenutačno majčinstvo i odgoj njezine jednomjesečne kćeri prioritet.

Novosti na programu Zvijezde nove turske serije 'Ambasadorova kći' osim markantnim izgledom, pažnju plijene i ljubavnim životom

Okupljanju nekadašnje teen glazbene senzacije odbio je prisustvovati i glumac Alfonso Herrera koji je svojevremeno utemeljio lik Miguela Aranga. Ovaj naočiti 37-godišnjak je priznao kako ne razmišlja o povratku glazbi, već je usmjeren na svoju glumačku karijeru koja je u punom zamahu.

S druge strane, ponovnom okupljanju sastava koji ih je vinuo u zvijezde rado se odazvao Diego Bustamante, odnosno glumac Christopher Uckermann. Nakon raspada sastava 2008. godine, ovaj 34-godišnjak je relativno uspješno nastavio graditi solo karijeru, no priznao je kako već dugo mašta o ponovnom okupljanju izvorne postave.

Projektu su se rado odazvali i Christian Chávez, najpoznatiji po ulozi Giovannija Méndeza Lopeza te glumica Maite Perroni. Prije nego što je postala Marichuy, ova 37-godišnjakinja je seriji 'Rebelde' utjelovila lik Guadalupe Fernandes. Više detalja o njezinom životu, ako i gdje je trenutačno možeš pratiti na malim ekranima, možeš saznati ovdje.

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li da si genijalna?

Your browser doesn’t support HTML5 video

 

Posjeti Miss7.24sata.hr