Probala sam novu Milku s okusom jagode i torte od sira - moram priznati da me je slatkoća iznenadila

miss7
Vidi originalni članak
  • U lipnju nam je bačena buba u uho da uskoro stiže novi okus Milka čokolade, no dugo se nije znalo o kojem je okusu riječ
  • Napokon je misterij riješen, a novi okus je Strawberry cheesecake, odnosno jagoda i torta od sira
  • Čokolade nema u ponudi u svakom dućanu, a ja sam ju pronašla u Konzumu na akciji za 16, 99 kuna

Nije tajna da obožavamo čokoladu u svim kombinacijama, a svaki novi okus probudi nam znatiželju. Neki od nas ne vole čokoladu s lješnjacima, drugi s grožđicama, a treći s keksom, no svakoj smo dali priliku. Upravo zato smo jedva dočekali novu Milku koju su već neko vrijeme najavljivali. Iako se dugo nije znalo o kojoj kombinaciji okusa će se raditi, sad više nema potrebe za tajnovitošću jer je riječ o čokoladi s okusom cheescakea i jagode. 

Znanost Znanost potvrdila: što više voliš čokoladu - to si pametnija! Evo zbog čega

Ovaj okus čokolade dolazi samo u pakiranju od 300 grama te ga nema u svakom dućanu. Čokoladu sam pronašla u Konzumu na akciji za 16,99 kuna, a redovna cijena je 24, 99 kuna. 

Božanska slastica Ako nisi znala, čokoladu je daleko najbolje jesti u sasvim određeno doba dana

Na prvu izgleda kao klasična čokolada s keksom, a kad se zagrize vidi se sirupasti sloj jagode. Okusi su jako lijepo sjedinjeni te čokolada nije preslatka. Čak je i manje slatka od obične čokolade s jagodom, ali i one s keksom. Sloj jagode ne curi iz same čokolade kao što je slučaj kod nekih drugih čokolada, a dodatak okusa kolača sa sirom daje svježinu. Ni keks nije tvrd kao u ostalim čokoladama pa ne pretjerujem ako kažem da se ova kombinacija topi u ustima. 

Prije samog kušanja nisam imala nikakva očekivanja te sam pustila da me okus iznenadi. Moram priznati kako je to iznenađenje bilo ugodno te je nakon samog jednog kušanja već zauzela visoko mjesto na ljestvici čokolada s okusom. 

ZANIMLJIV OGLAS ZA POSAO Posao iz snova! I ti možeš postati degustatorica Milka čokolada i to u Hrvatskoj

Posjeti Miss7.24sata.hr