Princ Harry i Meghan ozbiljno razmišljaju o stvaranju drugog doma u SAD-u, kraljevska obitelj u panici

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Doista, Princ Harry i Meghan Markle "razmišljaju o stvaranju druge baze u SAD-u i svoje će sljedeće putovanje u Kaliforniju iskoristiti za testiranje potencijalnog poteza"
  • Očekuje se da će provesti Dan zahvalnosti s Meghaninom majkom Dori
  • Posjet SAD-u sljedeći mjesec dio je stanke kraljevskog para od kraljevskih dužnosti – i to šest tjedana stanke!

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa razmišljaju o postavljanju druge baze u SAD-u pa će iskoristiti svoje nadolazeće putovanje u Kaliforniju kako bi isprobali taj potez, vjeruje se.

Navodno princ Harry i Meghan Markle favoriziraju selidbu u Meghaninu državu rođenja te će veliki dio godine provesti u zemlji rođenja vojvotkinje. Očekuje se da će par provesti Dan zahvalnosti s Meghaninom majkom Dori Ragland u sklopu šestotjedne stanke od kraljevskih dužnosti.

Stars Englezi u panici: Želi li Meghan Markle biti prava kraljevska ili holivudska princeza?

Putovanje sljedećeg mjeseca, što će biti prvo bebino putovanje u SAD, dolazi nakon što su Harry, 35, i Meghan, 38, izrazili želju napustiti Veliku Britaniju prošlog tjedna. Navodno vojvoda i vojvotkinja od Sussexa razmišljaju o uspostavljanju druge domaće baze u SAD-u te će iskoristiti svoje nadolazeće putovanje u Kaliforniju kako bi isprobali taj potez. 

Navodno je ostatak kraljevske obitelji zabrinuto kako bi takav potez mogao utrti put izlasku iz obitelji. "Postoji izjava da Sussexsima stvari nisu funkcionirale najbolje u Windsoru, tako da bi mogli imati drugu bazu u Americi."

Life&style Fenomenalno! Kraljica Elizabeta duhovito je zeznula grupu turista koji nisu znali tko je...

Meghan je priznala da se osjeća ranjivo i govorila je o poteškoćama u suočavanju sa intenzivnim zanimanjem javnosti, rekavši: „Nije dovoljno samo preživjeti nešto, to nije smisao života. Morate napredovati. '

Harry je pričao o pritisku koji osjeća te kako pokušava zaštititi svoju obitelj od neželjene medijske pažnje. Kraljevski izvor rekao je BBC-u da je William zabrinut za svog brata nakon projekcije dokumentarca i da se nada da su Harry i Meghan "u redu"…

Posjeti Miss7.24sata.hr