Prima ima super popuste na ukrase za dom iz kolekcije COCO maison

Prima
Vidi originalni članak
  • Kada poželimo svom domu priuštiti makeover, a novi namještaj i bojenje zidova nisu opcija, detalji su najbolje rješenje
  • U Primi smo pronašli zanimljive komade po odličnim cijenama unutar COCO Maison kolekcije
  • Cijela je kolekcija trenutačno snižena do 50%, a mi smo izdvojili nekoliko komada koji su nam zapeli za oko

Svi s vremena na vrijeme poželimo svom domu priuštiti makeover. Kako se mijenja naše raspoloženje, a protekom vremena se mijenjamo i mi sami, naše želje da dom odjenemo u novo ruho potpuno su prirodne. Bilo da želimo da je naš dom ozbiljniji, razigraniji, snažnijeg karaktera, topliji ili na bilo koji drugi način drugačiji, uvjerljivo najbrži put do toga leži u novom namještaju i/ili boji zidova, no naravno, ta je opcija redovno i najskuplja. I baš tu u priču uskaču svi oni detalji koji ne koštaju pravo malo bogatstvo, ali su i više no dovoljni da učine veliku razliku. Dodaci poput tepiha, lampi, zavjesa, ukrasnih jastučića i vaza u trenu će osvježiti svaki prostor i pokrenuti u njemu neke nove vibracije.

Life&style Svi trendovi u uređenju interijera uspjeli su stati u jedan od najljepših stanova koji smo vidjeli

Posljednjih je godina u uređenju interijera veliki trend sve što ima veze s prirodom, bilo da se ona ogleda u bojama, teksturama, materijalima ili uzorcima, a u duhu tog trenda pronašli smo zanimljive komade po odličnim cijanama unutar Primine COCO Maison kolekcije. 

COCO Maison kolekcija dodataka za dom dizajnirana je u Nizozemskoj, a obuhvaća dekorativne komade, zidne dekoracije, ukrasne jastučiće, rasvjetu, tepihe i mali komadni namještaj, obojane vibrantnim, ali i zemljanim nijansama, razigrane motivima flore i faune te osmišljene da se odlično uklope kako u naše domove, tako i poslovne prostore.

Life&style Tepisi od ličke vune Likamee proizvod su obiteljskog obrta i slažu se poput puzzli. Zaljubili smo se

Komadi iz ove kolekcije trenutačno su sniženi do 50%, a mi smo izdvojili neke koji su nam zapeli za oko.

Posjeti Miss7.24sata.hr