Pravi si kolekcionar šalica? Uz ove ćeš se još više veseliti prvoj jutarnjoj kavi

Instagram @katsclaystudio
Vidi originalni članak

Za mnoge je prvi gutljaj jutarnje kave sveti ritual i vrlo važan dio početka dana, a pored naše omiljene kave, jutro nam može dodatno uljepšati savršena šalica iz koje ju pijemo. Ako si i ti pravi kolekcionar šalica, onda sigurno razumiješ o čemu pričamo. Kada nađemo jedinstvene, ručno rađene šalice koji će se istaknuti na polici kuhinjskog ormarića u našem domu, to nam izmami osmijeh na lice svaki put.

Jedne od takvih šalica kreira baš Kat's Clay studio. Već smo pisali o ovom brendu i komadima koji su dokaz umijeća Katice Orlovčić, s otoka Krka.

Life&style Zara Home spustila je cijene, uz ove košare, ogledala i lampe tvoj će dom zablistati

Ručno izrađene keramičke šalice iz Kat's Clay studija

Katica Orlovčić, talentirana keramičarka koja stoji iza Kat's Clay studija, stvara zadivljujuće ručno rađene keramičke šalice. S obzirom na to da su ručno rađeni, niti jedan komad nije identičan i to svaku šalicu čini jedinstvenim blagom. Apsolutni bestseller u njezinoj kolekciji su šarmantne keramičke šalice ukrašene motivima voća. Među njima, jedan od noviteta uključuje šalice oslikane živopisnim motivima žutih limuna, na podlozi plavih i bijelih okomitih pruga, koje su nas oduševile.

Life&style Najljepši jastučići za ljetnu vibru: Sočno voće, vibrantne nijanse i morske dubine u dom donosi Ivy's Home

Osim šalica Katica kreira i tanjure, naušnice i vaze

Dok su Katičine šalice nedvojbeno divne, njezin talent seže još dalje od njih. Kat's Clay studio također nudi niz drugih ručno izrađenih keramičkih predmeta, uključujući tanjuriće, naušnice i vaze. Svaki je komad kreiran s istom pažnjom za detalje i jedinstvenim umjetničkim štihom, osiguravajući da budu lijepi i prepoznatljivi poput njezinih šalica. Ove kreacije ne samo da se savršeno nadopunjavaju sa šalicama, već će s lakoćom dodati posebnu vibru svačijem kućnom dekoru.

Life&style Posteljine s motivima voća su nam preslatke, ali ove dvije iz Zare Homea odišu elegancijom

Radost skupljanja unikata

Skupljanje ručno rađene keramike, poput one iz Kat's Clay studija, više je od pukog nabavljanja posuđa i dekoracije za dom, radi se o uvažavanju umijeća i strasti koja se nalazi iza svakog tog predmeta. Kupovinom ovih jedinstvenih komada možeš podržati lokalnog umjetnika i poduzetnika, te kod kuće imati ručno izrađeno posuđe koji su poput komadića ljeta na otoku. Jedno je sigurno, tvoj jutarnji ritual kave više nikada neće biti isti - na najbolji mogući način! Svoj primjerak možeš naručiti putem Instagram profila brenda. Cijena ove šalice s motivom limuna je 25 eura, a zapremnina joj je 300 ml.

Life&style Ljeto u Zagrebu nikada nije bilo zabavnije: Fuliranje Summer Sunset nam donosi pravo osvježenje i top atmosferu

Posjeti Miss7.24sata.hr