Pepcova nova kolekcija za uređenje doma: Čarobne kombinacije zelene, zlatne i sive za savršenu jesen

Instagram @pepcohr Pepco nova kolekcija - mirisne svijeće
Vidi originalni članak
  • Pepco ima novu kolekciju za uređenje doma koja će unijeti pravi jesenski ugođaj u svaki interijer
  • Predivne nijanse tamnozelene kombinirane s raskošnom zlatnom i zagasitom sivom krase nove predmete iz jesenske kolekcije
  • Elegantne dekoracije iz nove kolekcije svojim će dizajnom i praktičnošću doprinijeti  posebnom jesenskom uređenju doma

Pepcove nove kolekcije za dom uvijek se s nestrpljenjem iščekuju, a nakon predivnih ljetnih, sad su na redu i one jesenske. Nova Pepco jesenska kolekcija za uređenje doma već ima hit predmete koji su i nas oduševili, a dolaze u predivnim raskošnim nijansama tamnozelene, zlatne i sive. 

Lampe, mirisne svijeće i mekane, baršunaste tkanine ukrasnih jastuka i zavjesa stvorit će pravi jesenski ugođaj i opuštajuću atmosferu. Ovi elegantni detalji jednostavnog su i praktičnog te modernog dizajna koji će unijeti šik jesenski izgled u razne prostorije životnog prostora.

Mirisna svijeća u staklenoj posudi

Ovaj model mirisne svijeće dolazi u dvije boje, tamnozelenoj i zlatnoj, s metalnim poklopcem, a dostupni su i razni mirisi za stvaranje omiljenog ugođaja. Predivna mirisna svijeća može se kupiti na Pepco službenoj stranici ili u Pepco trgovinama po cijeni od 37,67 kuna.

Stolna lampa

Elegantna lampa sa sjenilom od baršunaste tkanine dolazi u dvije predivne kombinacije boja, sa sivim sjenilom i srebrnim metalnim postoljem te s tamnozelenim sjenilom sa zlatnim postoljem. Lampa će se predivno uklopiti na noćni ormarić u spavaćoj sobi ili manji stolić u dnevnom boravku te pridonijeti ugodnoj atmosferi svojim osvjetljenjem. Stolna lampa dostupna je u Pepcu po cijeni od 52, 74 kune.

Zavjesa od baršunastog materijala

Za upotpunjavanje jesenskog ugođaja tu su i zavjese od mekanog baršunastog materijala iz nove Pepco kolekcije koje će se svojim jednostavnim dizajnom lako uklopiti u dnevni boravak ili spavaću sobu. Jedna zavjesa iz nove jesenske kolekcije dostupna je na Pepco službenoj stranici te u trgovinama po cijeni od 75,35 kuna.

Life&style Ovo je najtrendi boja jesenske sezone u interijerima - donosimo najljepše komade iz trenutnih kolekcija

Jastuk s navlakom od baršunastog materijala

Također dostupan u dvije predivne boje koje prevladavaju u kolekciji, tamnozelenoj i sivoj, jastuk s navlakom od baršunastog materijala idealan je elegantna ukras za dnevnu ili spavaću sobu. Jastuci se u Pepco trgovinama te na stranici mogu kupiti po cijeni od 52,74 kune.

Komplet od dvije šalice

Ove šalice iz Pepcove nove kolekcije predivnog su dizajna sa zlatnim detaljima koji će svako ispijanje kave ili čaja učiniti baš posebnim. Dostupne su u dvije kombinacije boja, bijeloj te zelenoj sa zlatnim detaljima, po cijeni od 37,67 kuna.

Life&style Čarobna inspiracija īmāno studija: Njihovi neobični dodaci za dom svakom prostoru daju na posebnosti

Posjeti Miss7.24sata.hr