Ovo su najpopularnije teme djevojačkih večeri u Hrvatskoj - jesi li bila na kojoj?

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • U želji da prirede nezaboravan provod za djevojačku večer, mnoge se organizatorice odlučuju na tematske zabave
  • Među sedam tema u Hrvatskoj našli su se Pool party i Minnie Mouse, ali i ružičasti te crno-bijeli svijet
  • Jedna od omiljenih kostimiranih zabava je ona koja tematizira dvadesete godine prošlog stoljeća, a okosnicu ove teme čini film  Veliki Gatsby

Djevojačka večer je jedna od dugo iščekivanih dana svake buduće mlade (a i njezinih prijateljica). Posebna se pažnja poklanja organizaciji ove proslave. Želja svake organizatorice je slavljenici i njezinoj ženskoj družini prirediti nezaboravan provod. Djevojačke su također podložne trendovima pa je tako primjetan sve veći broj broj tematski organiziranih zabava. Stoga smo odlučile zaviriti na društvene mreže i provjeriti koje su to omiljene teme djevojačkih zabava u Hrvatskoj. Jesi li i ti sama bila sudionica jedne od navedenih?

HOROSKOP Kako izgleda djevojačka večer kad se priprema - po horoskopu

 

1. Pool party

Proslava uz bazen najzastupljeniji je oblik slavljenja djevojačkih večeri na društvenoj mreži Instagram. Klasičan pool party često prate havajska i tropska tema pa su šareni kokteli i cvjetne ogrlice neizostavan dio večeri.

 

 

 

2. Ružičasti party!

Jedna od omiljenih tema djevojačke večeri je ružičasta boja. Uzvanice se često odlučuju pojaviti u ružičastim komadima, a detalji u rozoj boji su čest odabir pri dekoriranju prostora. 

 

 

3. Crno-bijeli svijet!

Buduće mladenke se na vlastitim djevojačkim zabavama najčešće pojavljuju u bijelom pa se pratnja često odluči na crnu kako bi se slavljenica večeri posebno istaknula. 

 

 

BEAUTY Želiš da tvoja koža izgleda mlađe? Onda nikako ne bi trebala zanemariti ovo osnovno pravilo

4. Sve je bijelo bijelo!

Osim crno-bijelog, vrlo su popularne  i tzv. all white proslave gdje se svim uzvanicama, baš kao i popularnom Joletu, nosi bijela boja. 

 

 

 

 

5. Great Gatsby party!

Jedna od omiljenih kostimiranih zabava je ona koja tematizira dvadesete godine prošlog stoljeća, a okosnicu ove teme čini film  Veliki Gatsby. Ova tema je idealni odabir za sve ljubiteljice glamura.

 

 

Life&style Hura! Znamo kako više nikad nećeš ostati s praznom baterijom mobitela

6. Pin up party

Pin up party podsjeća nas na vremena kad su djevojke u rockabilly ritmovima plese do zore. Odjeća karakteristična za pin-up  podrazumijeva visoke suknje i hlače te ženstvene haljine koje krase točkice ili prugice.

 

 

 

7. Minnie Mouse 

Minnie Mouse je nadaleko poznati i omiljeni lik iz crtića, a prema objavama na društvenim mrežama velik broj slavljenica se sa svojom pratnjom odlučio na izradu majica s natpisom i motivom najpoznatije mišice.

 

 

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr