Ovo su najbolji filmovi i serije koji u veljači stižu na streaming platforme

Apple TV+
Vidi originalni članak
  • Mjesec ljubavi na streaming servise donosi neke romantične, ali i zanimljive i puno mračnije naslove
  • Priča o najbogatijem psu, nova true-crime poslastica i sve što ima veze sa seksom istraženo kroz putovanja Care Delevingne samo su neki od zanimljivih sadržaja koje ćemo gledati
  • Osim romantične komedije 'Your Place or Mine' i novih epizoda serije 'Outer Banks', evo što još stiže na Netflix, Hulu, Amazon Prime i Apple+

Streaming platforme posljednjih su dana objavile naslove koje ćemo gledati u tjednima pred nama, a po svemu sudeći, mjesec ljubavi definitivno neće biti rezerviran samo za romantične naslove. Oni koji se upravo takvima najviše raduju zasigurno će uživati u filmu 'Your Place or Mine', klasičnoj romantičnoj komediji s veteranima ovog žanra - Reese Witherspoon i Ashtonom Kutcherom u glavnim ulogama, a tu će biti i nova sezona 'Love Is Blind: After the Altar'. Puno romantičnih zapleta najavili su i tvorci serije 'Outer Banks'  koja stiže 23. veljače, a evo i u koji još zanimljivi naslovi stižu na Netflix, Hulu, Amazon Prime i Apple+.

You, Netflix (9. veljače)

Nakon tri sezone koje je proveo terorizirajući širu javnost, Joe Goldberg donosi kaos u London gdje se predstavlja kao profesor na fakultetu dok traži svoju sljedeću žrtvu. Prvih pet od ukupno deset novih epizoda premijerno će biti prikazano u veljači, a posljednji dio će izaći 9. ožujka s novim članovima glumačke postave, uključujući Charlotte Ritchie, Lukasa Gagea i Tilly Keeper.

Watch Murdaugh Murders: A Southern Scandal, Netflix (22. veljače)

Nova true-crime dokumentarna serija donosi priču o ubojstvima i misteriju koji okružuje uglednu južnjačku obitelj čijih je više članova ubijeno 2021. godine. Istraga stravičnog zločina uključuje izvještaje iz prve ruke onih koji su s obitelji Murdaugh bili bliski u vrijeme tragične brodske nesreće koja je razotkrila brojne obiteljske tajne.

Planet Sex with Cara Delevingne, Hulu (14. veljače)

Kroz šest epizoda dokumentarne serije Cara Delevingne putuje svijetom kako bi istražila rod, seksualnost i naše najdublje želje. Za razliku od većine dokumentaraca na temu seksa, osobito sa ženskog stajališta, Planet Sex uspijeva ne djelovati čistunski, a u obzir su uzete različite kulturne predrasude, društvene zabrane i pravni izazovi s kojima se suočavaju žene diljem svijeta.

Life&style Ideja za filmski maraton: Evo gdje možemo pogledati sve filmove koji su nominirani za Oscara

Gunther's Millions, Netflix (1. veljače)

Neobična dokumentarna serija donosi priču o najbogatijem psu na svijetu - Guntheru, koji je navodno naslijedio bogatstvo nakon smrti bogate grofice i završio s 400 milijuna dolara na računu i čovjeku koji je vukao konce cijele operacije, Mauriziju Mianu, talijanskom poduzetniku i farmaceutskom nasljedniku. S 27 zaposlenika, jahtom i više nekretnina u Italiji, Gunter je živio svačiji san, a neki su bili dijelom njegovog života jednostavno zato što su bili mladi i lijepi. Ono što počinje kao priča o bogatstvu i slavi brzo se pretvara u nešto puno pokvarenije i manipulativnije.

Sharper, Apple TV+ (10. veljače)

Film sa Sebastianom Stanom i Oscarom nagrađenom glumicom Julianne Moore u glavnim ulogama jedan je od najočekivanijih filmova godine. Radnja se vrti oko prevaranta koji se sukobljava s milijarderima s Manhattana u igri bogatstva i moći s visokim ulozima. Pitanje je samo tko će od likova punih ambicija, ljubomore, pohlepe i požude na kraju trijumfirati.

Dear Edward, Apple TV+ (3. veljače)

Dirljiva i uzbudljiva priča o preživljavanju temelji se na istoimenom bestseleru Ann Napolitano. Priča je to o Edwardu, dvanaestogodišnjem dječaku koji preživi razornu zrakoplovnu nesreću u kojoj poginu svi osim njega, uključujući i njegovu obitelj. Dok se Edward pokušava nositi s tragedijom, sve se više upoznaje s drugima koji su također bili psihički pogođeni incidentom, a što vodi do brojnih neočekivanih prijateljstava i romansi.

Liaison, Apple TV+ (24. veljače)

Ova serija ne bi smjela proći ispod radara niti jednom zaljubljeniku u političke intrige. Špijunski triler s Vincentom Casselom i Evom Green u glavnim ulogama istražuje kako se pogreške iz prošlosti vraćaju i progone one koji su ih počinili pritom uništavajući i pedantno osmišljenu budućnost.

Life&style Godina je tek počela, ali već imamo odlične nove true crime dokumentarce koji se moraju pogledati

The Consultant, Amazon Prime (24. veljače)

Uvrnuta serija kombinacija je trilera i crne komedije koja istražuje zlokoban odnos između šefa i zaposlenika. Kada je novi konzultant  Regus Patoff kojeg glumi brljantni Christoph Waltz angažiran da unaprijedi poslovanje u tvrtki za igre na sreću 'CompWare' koja se temelji na aplikacijama, zaposlenici se suočavaju s novim zahtjevima i izazovima koji u pitanje dovode sve, uključujući i njihove živote.

Piggy, Hulu (9. veljače)

Radnja ovog filma daleko je od tipične priče o odrastanju. Horor triler donosi priču o Sari, tinejdžerici koja je česta žrtva nemilosrdnog maltretiranja zbog svoje težine, a kada Sara ode na bazen u bikiniju, čopor zlobnih djevojaka napadne je bezosjećajnim riječima i okrutnom šalom koja zamalo završi njezinim utapanjem. Kasnije toga dana, dok usamljena plače uz cestu, Sara svjedoči kako su djevojke ugurane u neoznačeni kombi i otete od strane misterioznog stranca. Iako zna da bi bilo ispravno reći što je vidjela, Sara odlučuje šutjeti.

We Have a Ghost, Netflix (24. veljače)

Film donosi priču o obitelji koja seli u novi dom. Dok istražuje svaki kutak, tinejdžer slučajno svojim mobitelom snimi duha, a kada objavi svoju snimku na društvenim mrežama, on i njegova obitelj preko noći postaju senzacije. Štoviše, sprijateljuje se s duhom  Ernestom, a dok istražuju prošlost nijemog fantoma, tinejdžerski detektivi ubrzo postaju meta CIA-e. Cijelu će priču na sebi svojstven način začiniti i zvijezda 'Bijelog lotosa' Jennifer Coolidge koja se pojavljuje u ulozi medija s velikom crvenom frizurom. 

Posjeti Miss7.24sata.hr