Ovo je najskuplji adventski kalendar na svijetu - vrijedi 700 tisuća kuna! Želiš li ga imati?

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Posljednjih godina adventski kalendari postaju sve maštovitiji i luksuzniji, a mi smo zavirile u aktualnu ponudu i otkrile koji to nosi titulu najskupljeg na svijetu
  • Riječ je o adventskom kalendaru slavne kuće nakita Tiffany & Co., čija vrijednosti iznosi paprenih 700.500 kuna
  • Na tržištu su dostupna samo četiri primjerka, a koji su se to ekskluzivni proizvodi našli u njemu možeš otkriti u nastavku

Polako se približavamo kraju godine, a to znači samo jedno - Advent i uživanje u adventskim radostima. Dok su dani sve kraći, a vrijeme sve ružnije potrebno je pronaći malena i sitna veselja koja će nam pomoći da prebrodimo ovo vremenski tmurno i depresivno razdoblje. Posebna su radost adventski kalendari među kojima svaka od nas može pronaći svoga favorita. Tako su tu oni klasični kalendari punjeni čokoladicama i slatkišima, potom kalendari ispunjeni kozmetičkim proizvodima, ali i igračkama. Na tržištu se svake godine pojavljuju novi i maštovitiji kalendari, a mi smo ovoga puta odlučile potražiti koji je to najluksuzniji i najskuplji adventski kalendar na svijetu.

Moda Najfinije dolčevite nosimo od jutra do mraka. Pronašli smo 18 divnih modela i znamo kako ih kombinirati

Najluksuzniji adventski kalendar

Ova titula pripala je adventskom kalendaru koji potpisuje slavni brend nakita Tiffany & Co. Cijena ovog adventskog kalendara iznosi 100.500 Eura što je ekvivalent od 750.00 kuna, a sadržaj itekako opravdava paprenu cijenu. U kalendaru kojeg bi obožavala i Holly Golightly naći će se 24 predmeta skrivena unutar poznate plave ambalaže. Dizajn cjelokupnog kalendara koncipiran je u obliku zgrade u čijem se podnožju nalazi slavna njujorška prodavaonica nakita.

via GIPHY

NEKRETNINA Elegantan luksuz na čak 460 kvadrata! Zaviri u stan Jackie O i milijardera Onassisa

Svoje su mjesto u njemu su između ostalog pronašli srebrni sat s dijamantima, čaše od tibetanskog srebra, nakit od tanzanita, parfemske bočice i narukvica sa srcem od dragulja.Tiffany & Co. adventski kalendar dolazi samo u četiri primjerka pa se njegove buduće vlasnice mogu smatrati pravim sretnicama. Bi li i ti željela postati jedna od njih?

Posjeti Miss7.24sata.hr