Beauty
Value

Value4Money: beauty je počeo! Izaberi najbolje kozmetičke proizvode i osvoji super nagradu

  • Danas počinje Value4Money: beauty, natječaj u kojem vi birate pobjednike
  • U 15 kategorija kozmetičkih proizvoda ovdje odabirete onaj za koji smatrate da najbolje odgovara kriteriju vrijednost za novac 
  • Ne samo da ćete odabrati najbolje, već ćete i svaki dan moći osvojiti jednu od super nagrada!

Drage naše missice, godina dana je već prošla otkako ste u sklopu natječaja Value4Money: beauty odabrale kozmetičke proizvode na našem tržištu koji su najbolje odgovarali kriteriju vrijednost za novac u 2018., a sada vam s ponosom javljamo da krećemo s izborom za ovu, 2019. godinu! 

 | Autor:

Pred vama će se naći 15 beauty kategorija (Puder, Ruž, Maskara, Lak za nokte, Rumenilo, Proizvod za obrve, Krema za lice, Posebna njega za lice, Šampon za kosu, Njega kose, Njega tijela, Dezodorans, Oralna njega, New Entry i Eko kozmetika) u kojima ćete moći izabrati svog favorita. Cilj natječaja Value4Money: beauty je da zajedno s vama, našim čitateljicama i ljubiteljicama kozmetike, kao i ekspertima, doznamo koji to proizvodi preparativne i dekorativne kozmetike na našem tržištu ove 2019. godine najbolje odgovaraju kriteriju vrijednost za novac. 

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic miss7 žiri: Zvonimir Franić, Sanja Agić, Tonkica Zlački i Nevia Delalle

Glasovanje traje do 24. studenoga, a u tom razdoblju, dok stižu vaši glasovi, stručni žiri u sastavu dr. med. Nevia Delalle, dermatologinja, Zvonimir Franić, hair stylist, Sanja Agić, vizažistica te glavna urednica miss7, Tonkica Zlački, testirat će svaki proizvod i odabrati svog favorita u svakoj pojedinoj kategoriji. 
Uskoro ćemo, dakle, doznati koji su najjači igrači na beauty tržištu ove godine i moramo vam reći da smo jako nestrpljivi, a vjerujemo i vi, ali da vam vrijeme do tada brže prođe, predlažemo vam da okušate sreću! Naime, svatko tko glasuje u našem natječaju i odgovori na nagradno pitanje ima priliku svaki dan za vrijeme trajanja natječaja osvojiti super beauty iznenađenje - zato, predlažemo, brzo glasujte ovdje i tko zna, možda vrijedna dnevna nagrada završi baš u vašim rukama!

Photo: None

Komentari 0