Ovo je 6 najvećih trendova u kupaonicama za 2021. godinu, koji od njih je tvoj favorit?

Pinterest
Vidi originalni članak
  • Ako nešto treba ljudima 2021. godine, to je osvježenje
  • Budući da smo svi ove godine proveli toliko vremena zatvoreni i radeći od kuće, ima smisla učiniti to u obliku nekih poboljšanja u kući
  • Evo najvećih i najboljih trendova u kupaonicama za 2021. godinu i savjete kako ih stilizirati 

Premda se spavaće sobe i kuhinje mogu činiti najočitijim prvim izborom za obnovu, s obzirom na to koliko vremena provodimo u njima, mnogi imaju potrebu za uređenjem kupaonica.

Mnogi žele učiniti svoje kupaonice modernijima, nadograditi svoje kade i tuševe, a treba poboljšati i funkcionalnost.

Otkrit ćemo ti neke od najvećih trendova kupaonica koje možeš očekivati 2021. godine, kako bi ti dali inspiraciju za promjene koje želiš vidjeti.

Nevjerojatno Gdje im je pamet bila? Dizajn ovih kupaonica otišao je u krivom smjeru

Nadogradi svoj prostor mramornim površinama

Mramorne površine u kupaonici čine da se prostor u jednakoj mjeri osjeća svijetlo i luksuzno te se izvrsno slaže sa gotovo svim stilovima dizajna, bez obzira jesi li se odlučila za moderan stil ili nešto tradicionalnije.

Pokušaj upariti neutralni mramor sa zlatnim okovima i značajkama za hrabar, privlačan izgled ili unesi u kupaonicu neke lisnate zelene sobne biljke poput eukaliptusa i paprati za malo prirodniji i šareniji prostor.

Uvedi mir s prirodnim obilježjima

Govoreći o prirodnijoj strani stvari, zašto ne bi pokušala uklopiti vanjska obilježja u dizajn kupaonice? Dodaj nekoliko vaza s cvijećem, lončanicama i dodacima od prirodnih materijala kako bi izgled uistinu bio prirodan.

Hrabre, crne slavine 

Crne slavine i ostali dodaci hrabri su način da svojoj kupaonici pružiš moderan izgled, a izvrsno izgledaju zajedno s oštrim bijelim površinama i elegantnim dizajnom. Već su nekoliko godina prilično velika stvar na Instagramu i Pinterestu, a prodaja crnih okova stalno raste. Osim toga, crna doista dobro funkcionira s većinom boja.

Mjedeni detalji zagrijat će prostor

Ako crna nije boja za tebe, tada bi mjedeni elementi i dodaci mogli biti put prema naprijed. Za razliku od oštrog kontrasta crnih slavina, tuševa i radijatora, oni od mesinga dodaju osjećaj topline onome što se inače može osjećati kao prilično hladan prostor.

Industrijski dizajn je u porastu

Zašto ne isprobati nešto sasvim drugo - s minimalističkom kupaonicom u industrijskom stilu. Razmisli o betonskim površinama i teškim slavinama, kojima je popularnost ove godine nevjerojatno narasla.

Life&style Slavica iz Zagreba pokazala nam je kako je od neugledne kupaonice napravila malenu oazu

Ako ti se sviđa industrijski izgled, ali preferiraš malo svjetliju kupaonicu, možeš upotrijebiti mesingani okov ili svjetlije drvo kako bi postigla kontrast.

Ekološki prihvatljivi toaleti korak su prema naprijed

Ohrabrujuće je vidjeti kako je prodaja ekoloških toaleta u porastu u posljednjih godinu dana. Ne samo da toaleti bez okvira i ploče za ispiranje izgledaju elegantnije, također su i sjajan način uštede vode, na što bismo svi trebali ciljati.

 POGLEDAJTE VIDEO: Znaš li da si genijalna?

Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti Miss7.24sata.hr