Ovih 8 ideja za tuševe i kade u malim kupaonicama pretvorit će intimni prostor u opuštajuću oazu

Instagram @bathrooms_of_insta
Vidi originalni članak

Ako je tvoja kupaonica jako mala, to ne znači da u nju ne možeš uklopiti nevjerojatan tuš. Naravno, možda će trebati malo kreativnog razmišljanja, ali vjeruj nam - postoje neki prekrasni mali tuševi koji osim što obavljaju posao, istovremeno izgledaju super moderno i elegantno. 

Sjajna vijest je da kada dizajniraš mali tuš, uistinu možeš ići u raznim smjerovima. Možda žudiš za malo uzorka—pa, zašto ne isprobati šarenu pločicu ili kamen pod tušem? Ako više voliš neutralne pločice i boje - i to je popularan izbor. A ako si minimalist, postoji mnogo načina da se zabaviš uz suvremene elemente u kupaonici poput staklenih tuš vrata i crnih okvira, na primjer?

Ako si u procesu dizajniranja nove kupaonice i ne znaš odakle početi, čitaj (odnosno gledaj) dalje za potrebnu inspiraciju.

Predivni Terrazzo

Terrazzo, dekorativan materijal koji nastaje miješanjem komadića mramora, kvarca, stakla i drugih prikladnih materijala s cementom, u 21. stoljeću doživljava svoju svojevrsnu renesansu, a podignuti će svaku malu kupaonu.

Polica u zidu

Ako je tuš ultra-mali i brineš se gdje ćeš sa silnim proizvodima za kupanje, zašto ne ugraditi policu na kojoj možeš smjestiti sve osnovne stvari. Ima čak mjesta za neke dražesne detalje!

Preslatki herringbone uzorak

Prekrasan uzorak riblje kosti prekriva duljinu cijelog zida kupaonice i proteže se u tuš. Nemoj se bojati zabaviti s pločicama, koje stvarno mogu dodati stil i osobnost svakoj maloj kupaonici.

Vintage kada

Voliš vintage inspirirane prostore? Onda ćeš se jako zaljubiti u ovu šarmantnu kupaonicu s malom kadom na nogama koja će te poput vremeplova odvesti u neka jednostavnija vremena. Najbolji dio je što još uvijek funkcionira i kao tuš!

Jednostavno i neutralno

Iako nema puno prostora između ovog tuša, WC-a i umivaonika, ova malena kupaonica je jednako funkcionalna, a pritom i lijepa. Odabir neutralnih boja i dodataka može pomoći da prostor izgleda malo veći i prozračniji, baš kao u ovom primjeru.

Minimalizam

Ljubitelji minimalizma i moderne estetike će obožavati ovaj elegantni crni tuš. Mali prostor ne znači da se ne možeš igrati dizajnom - upravo suprotno. Ovaj mali tuš upravo pršti od dizajnerskog potencijala.

Rustikalni elementi

Klupa rustičnog izgleda dodaje karakter ovoj kupaonici i dobro se uklapa u tuš, gdje se može udvostručiti kao prostor za šampona i druge osnovne potrepštine. Svaki tuš izgleda malčice veličanstvenije s dodatkom ukrasnih detalja.

Doza luksuza uz plavu i zlatnu boju

Prekrasne plava i zlatna boja daju luksuzni izgled ovoj maloj kupaonici. Zlatni detalji su bezvremenski izbor i može uvelike dodati profinjeni izgled svakom prostoru.

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr