Ovi glumci preziru likove koji su ih proslavili, a neka imena na ovoj listi uistinu nismo očekivali

Vidi originalni članak
  • Cristian Grey ima horde obožavatelja diljem svijeta, no ako je suditi prema njegovim izjavama, Jamie Dornan nije jedan od njih
  • Ovaj markantni glumac nije jedini koji prezire lik koji je utjelovio i koji mu je osigurao svjetsku slavu
  • Na našoj listi našlo se još pet njegovih kolega i kolegica, a moramo priznati kako su nas neka imena uistinu iznenadila

Iako je posao glumaca interpretacija različitih uloga, a neki to toliko dobro učine da ih počnemo izjednačavati s likovima koje su utjelovili, to ne znači nužno da o istima imaju pozitivno razmišljanje. Štoviše, ponekad likovi koje uprizore u njima pobude prezir.

Najčešće se radi o likovima koji se karakterno uvelike razlikuju od osoba koje ih interpretiraju. Stoga smo mi izdvojile šest situacija u kojima su glumci javno progovorili o tome kako ne preferiraju likove koje su tumačili. No, ono što je zanimljivo jest da su ti likovi većinski obožavani od strane gledatelja te su u njihovim karijerama predstavljali svojevrsnu prekretnicu koja im je omogućila zvjezdani status koji danas posjeduju.

Svijet slavnih Ne pada jabuka... Sjećaš se filmova i serija u kojima su slavni glumci glumili sa svojom djecom?

Blake Lively i Serena van der Woodsen

Iako je postala poznata kao njujorška 'It djevojka' Serena van der Woodsen, Blake Lively nije velika ljubiteljica lika koji ju je lansirao u zvjezdanu orbitu. "Čudna je stvar kada se ljudi osjećaju kao da vas stvarno dobro poznaju, a zapravo nemaju pojma o vama", otkrila je Lively u razgovoru za Allure. Svjesna je kako Serena bila itekako popularna među obožavateljima serije, no ona ju osobno ne smatra dobrom osobom niti nekime tko bi mladima trebao predstavljati uzor. "Ne bih bio ponosna da sam osoba koja je nekome dala kokain zbog čega se predozirao, upucala nekoga te spavala s tuđim dečkom" - istaknula je.

Kate Winslet  i Rose DeWitt Bukater

Dok Kate Winslet ne mrzi 'Titanic' kao film, priznala je da je manje oduševljena svojim interpretacijom mlade Rose."Moja reakcija na svaku scenu je 'O Bože, zašto si to učinila' ...Čak ni moj američki naglasak, ne mogu ga slušati. Grozno je" - otkrila je za The Telegraph. "Zvuči užasno samodopadno, ali glumci imaju tendenciju da budu vrlo samokritični. Teško gledam bilo koji svoj nastup, ali svaki ponovni pregled Titanica rezultira istom mišlju 'O, Bože, ja želim to popraviti.'" - dodala je.

Gdje su danas? Jesi li tim Faca ili tim Aidan? Pogledaj kako danas izgledaju odabranici Carrie Bradshaw i da, jedan se dosta promijenio

Sarah Jessica Parker i Carrie Bradshaw

Unatoč tome što ju je ova uloga lansirala među zvijezde, Sarah Jessica Parker priznaje kako se nikada nije mogla povezati s Carrie Bradshaw. U razgovoru za CBS News iz 2016. godine, glumica je priznala da je Carriena opsesija romantikom i potreba da sve bude promatrano kroz prizmu ljubavi u najmanju ruku "bila djetinjasta". Također, dodala je kako je za nju to bio pravi glumački izazov budući da se borila sa samom sobom kako bi što bolje razumjela lik i mogla ga predočiti onako kako je scenarij predviđao.

Daniel Craig i James Bond

Poput Seana Conneryja, jednog od njegovih poznatih prethodnika, i Daniel Craig nije ostao očaran ulogom najpoznatijeg tajnog agenta. Iako se njegov status kao 007 smatra jednim od najuspješnijih u povijesti (njegova četiri filma ostvarila su više od 1,1 milijardi dolara na svjetskoj blagajni), Craig nije bio previše oduševljen činjenicom da će ponovo postati uprizoriti slavnog Bonda.

U nekoliko navrata je izričito istaknuo kako se ne namjerava vratiti na velike ekrane kao markantni agent, a išao je toliko daleko da je najavio da će si radije razrezati zglobove nego snimiti još jedan nastavak. No, izgleda kako je Craig sam sebi uskočio u usta budući da je nedavno završena produkcija najnovijeg nastavka, čije je prikazivanje u kinima odgođeno zbog pandemije koronavirusa.

Gdje su danas? Jesu li ti još zgodni? Evo kako danas izgledaju najpoznatiji zavodnici iz meksičkih sapunica

Robert Pattinson i Edward Cullen 

Vampir Edward Cullen stekao je niz obožavatelja diljem svijeta, no izgleda kako Robert Pattison nije bio jedan od njih. "Što sam više čitao scenarij, to sam više mrzio ovog momka, tako sam ga igrao i kao manijakalno-depresivnog mladića koji mrzi sebe. Osim toga, on je 108-godišnji djevac tako da on očito ima nekih problema tamo" - otkrio je još 2009. godine glumac za časopis Empire.

Jamie Dornan i Christian Grey

Književni i kino hit 'Pedeset nijansi sive' na svjetsku je zvjezdanu kartu lansirao ime sjeverno irskog glumca Jamieja Dornana. No, glumac koji je glumio Christiana Greya - entuzijasta BDSM-a i milijardera koji doslovno uvlači mladu ženu u tamnu seksualnu vezu - javno je priznao da on nije tip s kojim bi se u stvarnom životu sprijateljio. "[On] nije osoba s kojom bih se slagao. Ne bih se mogao zamisliti s njim na pivi. Mislim da on ne bi bio moj tip kada je riječ o izboru prijatelja." - rekao je u intervjuu za GQ Australia 2017. godine.

U drugom razgovoru za magazin Glamour, Dornan je također priznao da mu je tumačenje Christiana Greya u određenim scenama uzrokovalo nelagodu. "Neke stvari u Crvenoj sobi bile su neugodne. Bilo je slučajeva da Dakota bila razodjevena i morao sam joj raditi stvari koje nikad ne bih želio učiniti ženi." - otkrio je za CNN.

Nova izdanja Sjajna vijest za obožavatelje 'Sumrak sage'! Stiže peti nastavak i evo o čemu se radi

 Pogledaj video: Znaš li da si genijalna?

Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti Miss7.24sata.hr