Ovaj model Chia Cups šalica posebno je oduševio fanove popularnog brenda, upravo su stigle nove zalihe

Instagram @chiacups.studio Chia Cups keramičke šalice
Vidi originalni članak
  • Savršenu šalicu za kavu teško je pronaći, no brend Chia Cups ima toliko predivnih modela da bi nam bilo teško izabrati samo jedan
  • Među favoritima svakako su šalice s crvenim točkama, koje dolaze u tri veličine, a upravo su objavili da su stigle nove zalihe najpopularnije M veličine
  • Uz efektne keramičke šalice, Chia Cups u svojoj ponudi ima i tanjure i zdjele

Hrvatski brend keramičkih šalica, Chia Cups, već nekoliko godina oduševljava jednostavnim dizajnom i praktičnim modelima šalica iz kojih bismo svako jutro željeli piti kavu ili čaj!

Posebno popularne su bijele šalice s efektnim crvenim točkama, kojima je na stranici brenda ponovno obnovljena zaliha u veličini M. Crveno-bijele šalice savršene za jutarnju kavu dolaze u kombinaciji s pozlaćenoj ručkicom te se prodaju po cijeni od 160 kuna.

Life&style Villeroy & Boch ima savršen set za jelo za sve koji muku muče s nedostatkom prostora

Uz crvene točke u različitim veličinama kao uzorak, u ponudi keramičkih Chia Cups šalica dolaze i kombinacije s crnom i plavom bojom, s motivima lišća ili slova te božićna i cvjetna kolekcija.

Brojni pratitelji i obožavatelji Chia Cups šalica nisu krili oduševljenje nakon obavijesti na Instagramu da su šalice ponovno dostupne. "Moram priznati, od svih koje imam doma, ova mi je najdraža", "Predivne", "Prekrasne su", samo su neki od komentara.

Chia Cups i njihove preslatke šalice i druge keramičke predmete na Instagramu prati više od 78 tisuća ljudi.

Uz keramičke šalice, u ponudi Chia Cups Studija nalaze se i zdjele u različitim veličinama, kao i tanjuri. Cjelokupna ponuda može se pronaći na službenoj stranici brenda.

Life&style Pepco ima presladak stolić za kavu u art deco stilu, a ostatak kolekcije također nas je oduševio

Posjeti Miss7.24sata.hr