Otkačeni povratak u srednjoškolske dane: Umjesto ludih 70-ih, uskoro ćemo gledati lude 90-e

Netflix
Vidi originalni članak
  • Uz 'Lude 70-e' smo znali plakati od smijeha i bila je to jedna od najdražih serija našeg odrastanja
  • Baš smo zato silno uzbuđeni što na Netflix uskoro stižu 'Lude 90-e' s nekim novim, ali i starim, dobro poznatim licima
  • Nakon dva desetljeća vraćamo se u podrum Formanovih, a ako je suditi po traileru, i ovu ćemo poslasticu odgledati u jednom dahu

Jedna od serija koju u srednjoškolskim danima nipošto nismo propuštali bila je 'Lude 70-e' iliti u originalu 'That '70s Show', a našoj sreći nije bilo kraja kada smo čuli da se urnebesna škvadra iz najluđeg desetljeća vraća na male ekrane. Nastavak priče prati vodi nas u 90-e u kojima Point Place vrvi svježim, ali i dobro poznatim licima, a napokon smo dočekali i trailer, i izgleda jako dobro!

VEZA POZNATIH Mila Kunis priznala da su Ashton i ona bili 'prijatelji s povlasticom'

Prema Netflixovom sinopsisu, 1995. je godina i Leia Forman (Callie Haverda), kći Donne i Erica, očajnički želi neku avanturu u svom životu ili barem najbolju prijateljicu koja nije njezin otac. Kada stigne u Point Place posjetiti svoje baku i djeda, Red (Kurtwood Smith) i Kitty (Debra Jo Rupp), u susjedstvu pronalazi točno ono što je tražila u dinamičnoj i buntovnoj Gwen (Ashley Aufderheide).

Provodeći vrijeme uz Gwenine prijatelje te njezinog ljupkog brata Natea (Maxwell Donovan), njegovu pametnu djevojku Nikki (Sam Morelos), sarkastičnog i pronicljivog Ozzieja (Reyn Doi) i šarmantnog Jaya (Mace Coronel), sina Jackie (Mila Kunis) i Kelsa (Ashton Kutcher), Leia shvaća da bi se i njoj u Point Placeu mogla dogoditi avantura kao što se dogodila njezinim roditeljima prije više od dva desetljeća. Uzbuđena zbog novih poznanstava, uspijeva nagovoriti roditelje da joj dopuste da ostane kod bake i djeda preko ljeta. Kitty je presretna što joj je podrum ponovno pun tinejdžera i što je njihova kuća dom još jedne generacije, a Red je, pa... i dalje tipični Red.

Life&style Ovo su najuzbudljivije Netflixove serije koje jedva čekamo gledati u 2023. godini

Kao posebni gosti u 'Ludim 90-ima' pojavit će se i Topher Grace, Mila Kunis, Ashton Kutcher, Laura Prepon i Wilmer Valderrama, a vjerujemo da će nove životne priče ove urnebesne škvadre već na prvo gledanje osvojiti neke nove generacije, ali i razgaliti nas malo starije. Svi oni koji su nestrpljivi jednako kao i mi, neka si dodaju podsjetnik da serija na Netflix dolazi 19. siječnja. 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr