Omar Sy, zvijezda serije 'Lupin', glumit će u novoj Netflixovoj komediji "Francuski ljubavnik'

Niviere David/ABACAPRESS.COM/ABACA
Vidi originalni članak
  • Francuski glumac Omar Sy mnogima je poznat kao naslovni lik Netflixove serije 'Lupin' koja se počela prikazivati 2021., a ušla je u treću sezonu u jesen 2023. godine
  • Nakon 'Lupina', Omar Sy glumit će u filmu 'French Lover', također za Netflix 
  • Snimanje počinje odmah čim Sy završi sa svojom dužnosti u žiriju u Cannesu

Omar Sy trenutačno je član žirija na Filmskom festivalu u Cannesu, a Francuz će se odmah nakon toga primiti glumačkog posla. Naime, Netflix je s glumcem potpisao ugovor za glavnu ulogu u francuskoj komediji 'French Lover ('Francuski ljubavnik'). Snimanje bi trebalo početi 27. svibnja 2024. u Parizu. Dakle, dva dana nakon što Sy i njegovi kolege iz žirija odluče kome ide Zlatna palma.

Radnja filma 'French Lover' 

Omar Sy će u 'Francuskom ljubavniku' glumiti stanovitog Abela Camaru, koji je u opisu radnje filma opisan kao „velika zvijezda“. Upoznaje Marion, sasvim normalnu djevojku iz susjedstva. Ni jedno od njih ne sluti da će to biti početak velike ljubavne priče.

Marion glumi 38-godišnja Sara Giraudeau. Režiju potpisuje debitantica Nina Rives. Producent je Hugo Gélin, koji je režirao komediju 'Suddenly Papa' s Omarom Syjem 2016. godine.

Life&style Počeo je Filmski festival u Cannesu: 9 najvažnijih naslova koje ne bi trebalo propustiti

Omar Sy glumi veliku zvijezdu u filmu, a u stvarnom životu je zapravo jedan od najvećih francuskih glumaca današnjice. Nakon proboja u hit filmu 'Pretty Best Friends' 2011. godine, Francuz je također glumio i u Hollywoodu u dva filma 'Jurassic World'.

'French Lover' bi se trebao pojaviti na Netflixu tijekom 2025. godine.

Life&style Iz maštaonice Johna Krasinskog stigao je film za cijelu obitelj

Posjeti Miss7.24sata.hr