Odsad u slastičarnicu Orijent idemo i po slastice za svog četveronožnog ljubimca

Instagram @iampuffpom
Vidi originalni članak
  • Slastičarnica Orijent oduševila nas je svojim kolačima i krafnama, ali i psećim poslasticama 
  • Puppy Bite keksići napravljeni su od sigurnih, kvalitetnih i pomno odabranih sastojaka
  • Dostupni su u dvije verzije - meaty ili fruity, a pronaći ih možemo u Maksimirskoj 34

Što god da vrijedne ruke u Orijentu skuhaju i ispeku, redovito privuče ogromni interes javnosti. Kultna zagrebačka slastičarnica poznata je po svojim kolačima i sladoledima koji oduševljavaju čak i one što nisu baš od slatkoga pa teško da će se tu naći itko tko u njihovoj bogatoj ponudi neće pronaći nešto po svom ukusu. 

Life&style I naši ljubimci zaslužuju vrhunski namještaj, a domaći brend Qushin ima najslađe stvari

Pisali smo nedavno o njihovom Retro pultu, odnosno slasticama i kolačima koje su pripremale naše mame i bake i koji svakoga svojim okusom, barem nakratko, vraćaju u dane djetinjstva i bezbrižnosti, ali i o ovih dana nezaobilaznim krafnama pa je tako Orijent u ponudu uvrstio one s aromama limunove korice, ruma i malo vanilije, punjene domaćim džemom od marelice, a najavili su i da uskoro stižu i premium okusi. 

Osim što svojom ponudom redovito oduševljava sve nas, Orijentova vojska obožavatelja bi mogla postati bogatija i za cijelo mnoštvo simpatičnih četveronožnih lajavaca i to zahvaljujući novitetu pod imenom Puppy Bite. U pitanju su naime keksići ispečeni s puno ljubavi i pažnje od, kao i uvijek kada je ova legendarna slastičarnica u pitanju, samo najkvalitetnijih sastojaka, a dostupni su u dvije verzije - meaty ili fruity.

Life&style Ugostitelji, pozor! Ovakav slatki kafić za pse jako bismo rado vidjeli i u Zagrebu

Budući su naše omiljene krznene lopte puno više od ljubimaca i punopravni članovi naših obitelji, silno nas veseli što se prilikom sastavljanja ponude mislilo i na njih, a samo se nadamo da će se za njihovim primjerom povesti i neka druga draga nam mjesta. Jer svi ćemo se složiti da je, za svu ljubav i privrženost koju nam pružaju, kakav ukusan zalogaj najmanje što su zaslužili. 

Posjeti Miss7.24sata.hr