Life&style
Kolajna brend

Domaći brend Kolajna ima predivne ogrlice i druge dodatke za naše kućne ljubimce!

  • Za naše ljubimce uvijek želimo samo najbolje, stoga i dodatke poput ogrlica i povodaca uvijek pomno biramo
  • U ponudi mladog hrvatskog brenda Kolajna nalaze s preslatki i praktični dodaci koji će olakšati život s našim kućnim ljubimcem
  • Svi proizvodi, koji dolaze u nekoliko varijanti boja izrađeni su od premium eko kože

Ima li što bolje nego kad našeg kućnog ljubimca iznenadimo s preslatkim i cool, a ujedno praktičnim poklonom? Mladi domaći brend Kolajna u svojoj ponudi ima upravo takve dodatke koji će olakšati život s našim psićem, a istovremeno su atraktivnog izgleda pa će naš ljubimac izgledati i jako modno osviješteno!

U razgovoru s osnivačicama brenda, Mateom Bobić i Ana Marijom Klak, otkrile su nam više o svojem posebnom brendu!

"Ime brenda je Kolajna, a naziv simbolizira dalmatinski naziv za ogrlicu. Kako i same oduvijek za ogrlicu kažemo kolajna, u samim počecima kada smo još stvarale skice te kada nije bilo razgovora o imenu brenda, prototip smo nazivale kolajna. Kada je došao trenutak oko odabira naziva imena za brend obje smo se jednoglasno složile da je upravo Kolajna pravo ime. Većina kupaca interpretira naziv brenda na način – ‘Ko lajna’ ( kao povodac) što je nama izrazito simpatično jer to nije bila prvobitna zamisao. Mišljenja smo da je ime upečatljivo, jednostavno i sada već prepoznatljivo na tržištu", objasnile su nam Ana Marija i Matea odabir imena svog brenda.

Kolajna brend | Autor: Instagram @kolajna_ Instagram @kolajna_ Kolajna brend

Kako su opisale Matea i Ana Marija, "naša misija je da svaki vlasnik za svog najboljeg krznenog prijatelja pronađe bezvremenski model koji će u svakoj šetnji izgledati elegantno i u trendu".

"Naša glavna inspiracija je naš najslađi treći član tima američka kokerica Nala. U nedostatku modernih i decentnih ogrlica došle smo do ideje kako same možemo dizajnirati savršen proizvod za Nalu i sve naše prijatelje te u konačnici sve ljude koji vole jednostavan i originalan dizajn, a da je drugačiji od postojećih proizvoda na tržištu", ispričale su nam Matea i Ana Marija.

Kolajna brend | Autor: Instagram @kolajna_ Instagram @kolajna_ Kolajna brend

Ručno rađeni od premium eko kože, dizajni Kolajna brenda čistih su i jednostavnih linija te dolaze u više nijansi između kojih možemo birati onu koja će najbolje pristajati našem psu! Svaka ogrlica dolazi u pet veličina te je podesiva i može se lako prilagoditi opsegu vrata vaše njuškice.

"Svaki naš proizvod ručno je izrađen s puno pažnje i ljubavi te ponosno napominjemo da je proizveden u Hrvatskoj. Ogrlice je moguće kupiti sa ili bez personalizacije te je rok izrade oko 10-ak dana. Ogrlice i povodci izuzetno su mekani zahvaljujući mikrovlaknima kako bi najudobnije prijanjali svakome psiću i vlasniku."

"Mišljenja smo da je iznimno bitna kvaliteta svih naših komponenti proizvoda te smo iz tog razloga za svoje proizvode odabrali premium eko koža koju je izdržljiva te podnosti toplinu, kišu, snijeg i slatku vodu. Svi naši Kolajna proizvodi dolaze u eco friendly pakiranju. Zaštitne vrećice ručno su izrađene od pamuka, a etikete, kartice i kutije od eko papira", rekle su nam Ana Marija i Matea.

Kolajna brend | Autor: Instagram @kolajna_ Instagram @kolajna_ Kolajna brend

Ogrlice i povodci dolaze s decentnim detaljima te izgledaju jako elegantno, a mogu se i personalizirati pa se tako na dizajne može dodati ime ili inicijali ljubimca.

"Naše ogrlice moguće je personalizirati prema željama kupaca tako što nudimo opciju personalizacije suhoga tiska koji je izdržljiv te podnosi sve vremenske uvjete. Najčešće želje naših kupaca su personalizirane ogrlice s imenom ili nadimkom psića", kažu Ana Marija i Matea.

Kolajna brend | Autor: Instagram @kolajna_ Instagram @kolajna_ Kolajna brend

Kolajna komplet ogrlice i povodca, čije se boje mogu kombinirati po želji, bit će potpun s modernom malom torbicom.  Svi se dodatci mogu naručiti odvojeno ili pak u praktičnom setu!

"Osim personaliziracije ogrlica moguće je napraviti set baš po Vašoj želji. Iako je Kolajna tim uvijek prisutan za asistenciju i preporuku prilikom biranja boja i veličina naših proizvoda, moramo priznati da uživamo u mix and match kombinacijama koje naši kupci samostalno kombiniraju, a još više se veselimo povratnim fotografijama i pozitivnim povratnim informacijama njihovih najslađih njuškica. Svaki kupac može izraditi komplet od ponuđenih boja te stvoriti modnu priču po izboru tako što odaberu željenu boju ogrlice, povodca, torbice i privjeska", ispričale su nam Ana Marija i Matea.
 

Kolajna brend | Autor: Instagram @kolajna_ Instagram @kolajna_ Kolajna brend

"Početkom zime predstaviti ćemo naš web shop kojem se jako veselimo. Povodom otvaranja istog, imati ćemo mnoge atraktivne pogodnosti za naše nove i postojeće kupce. Uvijek osluškujemo želje naših klijenata vezane za razvoj budućih proizvoda", rekle su nam Matea i Ana Marija te otkrile kako spremaju i posebnu zimsku kolekciju!

"Ove zime, kao i prošle ulažemo veliku pažnju u posebno limitirano, prigodno blagdansko pakiranje naših proizvoda kako bi Kolajna paketići razveselili vama drage osobe i najbolje četveronožne prijatelje prilikom darivanja. Uz svaki Božićni paketić dolazi i prigodna kartica na koju kupci mogu napisati čestitku. Osim navedenih noviteta, na interes velikog broja kupaca, možemo vam samo otkriti da intezivno radimo na kolekciji ogrlica za zimu te novih predivnih boja kompleta za koje smo sigurne da će biti pravo osvježenje i da vas nećemo razočarati ponudom."

Do otvaranja web shopa, više informacija o brendu i njihovim proizvodima može se pronaći na njihovom službenom Instagram profilu!

Kolajna brend | Autor: Instagram @kolajna_ Instagram @kolajna_ Kolajna brend

Qushin Možda vas zanima I naši ljubimci zaslužuju vrhunski namještaj, a domaći brend Qushin ima najslađe stvari Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @kolajna_

Komentari 0