Novo hit piće? Ekipa na TikToku Cedevitu pije s mlijekom - reakcije su raznolike

Shutterstock/instagram
Vidi originalni članak
  • Brojni su kreatori na društvenim mrežama spremni realizirati neobične ideje kako bi ostvarili zapaženi uspjeh
  • Jedna od njih zasigurno je spoj Cedevite i mlijeka, a upravo je ova kombinacija postala TikTok senzacija
  • Dok se jedni zgražaju nad njome, oni koji su je isprobali tvrde da je ukusna. Bi li se ti odvažila na isprobavanje?

Posljednjih godina susreli smo se s različitim napitcima koji su preko noći postali viralna senzacija. Tako je ove godine svijet zaludila kremasta Dalgona kava. Prije nje imali smo priliku uživati i u Horchati, Kurkuma latteu, Espresso Martiniju... lista je uistinu dugačka (i ukusna).

No, viralne senzacije nisu postali samo napitci koji su mazili naša nepca, već je tu bilo i onih koji su mnogima izazvali probavne tegobe. Nadalje, bilo je tu i onih čija je konzumacija izazvala pravu raspravu na društvenim mrežama. U tu skupinu zasigurno spada kombinacija mlijeka i Coca Cole koja je posebno popularna u azijskim zemljama.

Life&style Vrući trend kave: Uživat ćeš u ovoj jesensko-zimskoj verziji Dalgona kave

Jedan novi napitak ovoga puta nije nas odveo na drugi kraj svijeta, već mu je ishodište Lijepa naša. Radi se o kombinaciji mlijeka i Cedevite, a ovaj spoj izazvao je veliko zanimanje na TikTok-u. Ondje se pojavilo nekoliko videa u kojima akteri isprobavaju ovu neobičnu kombinaciju, a sudeći prema njihovim reakcijama ona je itekako ukusna.

@jankojanic

Reply to @verazdera Tagaj frenda koji ti mora napraviti ovu cedevitu!!😍😍😍 ##fyp ##foryou

♬ original sound - jankojanic

Life&style Ove zime uživat ćemo u aromatičnom koktelu od džina i kruške - imamo i recept!

Za ili protiv?

"Je li ovo normalno, kako to može biti fino?", "Nakon ovog treba mnogo WC papira", bili su samo neki od komentara u kojima su njihovi autori iskazali nevjericu prema ovom napitku.

S druge strane, bilo je i onih koji su se spremno odvažili isprobati ga. "Ja sam to probala napraviti i super je", "Nije tako loše kako se čini", "Ja sam to odmah probao kad sam vidio i nije bilo strašno", neki su od komentara koji pozitivno ocjenjuju ovu nesvakidašnju kombinaciju.

@mariianailic

Ovo je legendarno 😂 @jankojanic

♬ original sound - mariianailic

Life&style Snježni punč pravi je zimski napitak: miriše na rum, izgleda kao snijeg

Uspješno kreiranje sadržaja

Rekli bismo kako je najbolji opis ovog slučaja poslovica "Sto ljudi, sto ćudi". Također, važno je napomenuti kako je ovo piće kreirano s ciljem stvaranja duhovitih videa, a sudeći prema pregledima i interesu koje je proizvelo itekako je uspjelo u svom naumu.

Ako si iz znatiželje poželjela isprobati ovu zanimljivu kombinaciju trebaš slijediti ovaj jednostavni recept. U čašu nasipaj Cedevitu, šećer i malo soli, ulij vodu te naposljetku dodaj malo mlijeka. Za kraj trebaš promiješati sve sastojke i to je cijela mudrost. Hoćeš li se odvažiti isprobati ovaj napitak?

 

Posjeti Miss7.24sata.hr