Nova uzbudljiva triler serija u kojoj Jennifer Garner traži svog nestalog supruga djeluje vrlo obećavajuće

Apple TV+ Jennifer Garner
Vidi originalni članak
  • Zanimljiva nova Apple TV+ serija temelji se na bestseleru popularne novele književnice Laure Dave
  • U glavnoj ulozi je Jennifer Garner koja treba otkriti kako je nestao njen suprug
  • Serija 'The Last Thing He Told Me' stiže nam 14. travnja i djeluje kao da bi mogla biti hit 

„Znamo li doista ljude koje najviše volimo?“ To je pitanje u središtu 'The Last Thing He Told Me', Apple TV+ serije temeljene na istoimenom trileru književnice Laure Dave.

Jennifer Garner glumi lik Hannah koja slijedi misteriozne tragove kako bi saznala što se dogodilo njezinom nestalom suprugu, što se može i naslutiti u novom traileru za nadolazeću seriju.

Serijal od sedam dijelova temelji se na najprodavanijem romanu Laure Dave, a izvršni producenti su Garner, Reese Witherspoon i Lauren Neustadter. Dave je sukreirala seriju s Apple TV+ te zajedno sa svojim suprugom Joshom Singerom, scenaristom, dobitnikom Oscara.

Life&style Prvi pogled na 'Velika očekivanja': Književni klasik Charlesa Dickensa dobiva novu televizijsku adaptaciju

Apple TV+ je ovako opisao seriju: „Radnja prati Hannah (koju glumi Garner), ženu koja mora uspostaviti vezu sa svojom 16-godišnjom pokćerkom Bailey (koju glumi Angourie Rice) kako bi otkrila istinu o tome zašto njezin muž je misteriozno nestao.“

Uzbudljivi trailer prikazuje Garner kako pokušava razjasniti misterij, dok joj jedan muškarac govori: „Vaš suprug nije ono što mislite da jest“.

Uz Garner u seriji glume Nikolaj Coster-Waldau iz 'Igre prijestolja', Aisha Tyler, Augusto Aguilera, Geoff Stults i John Harlan Kim.

Redateljica Olivia Newman vodi pilot epizodu, a redateljska postava serije sastoji se isključivo od žena, uključujući Deniz Gamze Erguven, Daisy Von Scherler Mayer i Lilu Neugebauer.

Garner je ranije otkrila da je Julia Roberts izvorno dobila ulogu u ograničenoj seriji, ali je Garner krenula u „kampanju“ kako bi dobila ulogu nakon što je Roberts odustala zbog sukoba oko rasporeda. „Upravo sam započela, kao, kampanju pisanja pisama, pretpostavljam“, rekla je Garner u jednom intervjuu. „Osjetila sam takvu povezanost s likom.”

Garner je sažela nadolazeću seriju u jednoj rečenici: „Obožavateljica sam broj jedan Laure Dave i samo želim da ljudi koji vole knjigu budu zadovoljni onim što smo napravili i da su prisiljeni nastaviti gledati seriju na isti način na koji sam ja bila 'natjerana' čitati, poglavlje za poglavljem, za poglavljem.”

'The Last Thing He Told Me' premijerno će se prikazivati od 14. travnja na Apple TV+.

Life&style Šesti dio horor serijala 'Vrisak' stigao u kina i prava je poslastica za ljubitelje filmova strave

Posjeti Miss7.24sata.hr