Njezin muž je počeo slagati krevet prvi put nakon 45 godina braka, a ona je sve to snimila i objavila

Shutterstock
Vidi originalni članak
  • Podjela poslova u braku važan je dio za normalno funkcioniranje zajedničkog kućanstva
  • Ova žena odlučila je zadatak slaganja kreveta prebaciti na svojeg supruga
  • Urnebesne rezultate je dokumentirala i podijelila na društvenim mrežama

U svakom braku potrebno je mnogo kompromisa s obje strane kako bi bio uspješan. Brojni od tih kompromisa događaju se unutar doma i podijele raznih poslova za normalno funkcioniranje kućanstva.

U svakom domu ti su poslovi podijeljeni drugačije pa tako i kod ovog bračnog para. Joanne Sterling u braku je sa svojim suprugom već 45 godina i njen je zadatak između ostalih bio da svaki dan složi njihov krevet. No, Joanne je jednog dana odlučila da je vrijeme za preraspodjelu poslova i svojem suprugu predala zadatak svakodnevnog slaganja kreveta.

Ono što nije očekivala su urnebesni rezultati i pomalo neuobičajeno složen krevet svaki dan. Joannein suprug odlučio je ovaj zadatak učiniti zabavnijim i dati mu poseban šarm.

Umjesto da jastuke posloži na krevet kao i inače, odlučio ih je svaki dan drugačije i neobično presložiti. Ponekad se čak odluči i za ubacivanje rekvizita koji složenom krevetu stvarno daju poseban karakter.

Life&style 5 neugodnih pitanja koja si par mora postaviti nakon 10 godina veze

Joanne je slaganje kreveta njenog muža toliko nasmijalo da je odlučila zabilježiti novu “kreaciju” svaki dan i fotografirati svako slaganje kreveta.

Na jednoj fotografiji možemo vidjeti da se odlučio za ružičaste flamingo ptice na napuhavanje, dok je na drugoj na krevet postavio mnoštvo slatkih plišanih životinja!

Što ti kažeš na vještine slaganja kreveta Joanneinog supruga? 

Life&style Muškarac spava u šatoru, a njegova supruga u svom krevetu: "Naš brak je snažan kao i uvijek"

Posjeti Miss7.24sata.hr