Nešto je super u zraku! Ovotjedni horoskop je odličan gotovo svim znakovima...

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Trenutačno traje treći tjedan Jarca u kojem ćemo zbog gužve teških planeta u tom znaku imati sve pretpostavke za sjajan početak godine 
  • Naime,  sunce već došlo do polovice godišnje putanje kroz znak jarca i pridružilo se snažnoj ekipi - Plutonu, Saturnu, Jupiteru i Merkuru koji su zaduženi za fenomenalan početak godine
  • Pogledaj što zvijezde otkrivaju za tvoj znak te kakav te tjedan očekuje 

Početak 2020. godine obećavajuće je pozitivan uglavnom za sve horoskopske znakove. Slobodno možemo reći: nešto je super u zraku! Pogledaj što astrolozi prognoziraju za tvoj znak…

Vodenjak 

Kod tebe je ljubav napisana velikim slovima – početak godine bit će ti uzbudljiv i raznolik. Kad je riječ o poslu, imaš puno energije, volje i probitačnosti kako bi realizirala svoje planove. Sada je pravo vrijeme da grizeš – nagrada će uskoro doći i to u obliku napredovanja ili boljeg financijskog stanja. 

via GIPHY

Bik 

Ako si odlučila da ne želiš više kompromise, onda je pravo vrijeme da budeš dosljedna. Zahtijevat ćeš više nego inače – imaš pravo na to, ali budi oprezna jer bi mogla izgubiti osobu do koje ti je jako stalo. Na poslu si počela drugačije svirati – i sada ubireš aplauze! Možda će neki kolege reagirati čuđenjem, ali impresionirat ćeš ih svojim idejama. Premda se trenutačno ne osjećaš baš najbolje, zdravstveno stanje će ti se ubrzo popraviti. 

Lav 

Željna si flerta. Međutim, budi oprezna ako si u vezi – izazovi vrebaju iza svakog ugla, a tvoja volja je trenutačno slaba. S druge strane, na poslu prštiš od energije i uvijek ćeš imati zadnju riječ. Međutim, potrudi se da održiš dobru timsku atmosferu. Ako razmišljaš o investicijama ili štednji – dobro se raspitaj kod stručnjaka. 

Zvijezde kažu Kad je tvoj sretan dan? Horoskop za 2020. otkriva kad te ove godine čeka najveća sreća

Škorpion 

Premda si želiš mir najviše od svega, sada je pravo vrijeme za promjene i zabavu – stoga izlazi i uživaj u društvu. Na poslu te očekuju konstruktivni razgovori te ćeš pronaći trajna rješenja. Iskoristi ove dane za važne pregovore. Nemoj previše trošiti – pripazi da se ne zaigraš s novcem. 

via GIPHY

Ribe 

Ako je kemija prava, onda si vjerna i brižna. Sada uživaš u zajedničkim trenucima s dragim te ćeš napraviti sve da je i njemu dobro. Na poslu ti ne ide baš kako si željela – stalno moraš krpati neke rupe. Priušti si puno opuštanja – moglo bi ti se dogoditi da izgubiš koncentraciju baš kada će ti najviše trebati.  

Blizanci 

Na tvom ljubavnom nebu nema ni oblačka. U privatnom životu očekuje te novi polet. Pokazat ćeš svoju najšarmantniju stranu – romantični trenuci vrlo su izgledni. Tvoj oštroumnost će biti na stanci – bilo bi idealno kad ne bi još nekoliko dana trebala na posao. 

Life&style Ova tri horoskopska znaka imat će senzacionalan početak nove godine

Djevica 

Tvoje kreativne ideje će oduševiti tvog partnera. Zajednički pothvati pobrinut će se za promjenjivu svakodnevicu. Ako si solo, vrijeme je da počneš izlaziti te upoznavati nove ljude. Moguće je da ćeš ti posao skočiti sa nule do sto. Međutim, neka te to ne brine – ne moraš ubaciti u petu, bit će dovoljno u drugu ili treću. Past će ti imunitet pa ne bi bilo loše da posegneš za zdravim namirnicama koje su bogate vitaminima. 

via GIPHY

Strijelac 

Rutina nema šanse u tvom privatnom životu. Tvoja poduzetnost i spontanost će potaknuti brojne događaje – i pokoju avanturicu. Ovaj tjedan će ti na poslu biti upravo onako kako želiš – znat ćeš što želiš te ćeš se uspjeti dovoljno motivirati sebe i druge da se sve obavi kako treba. 

Ovan 

Ako si zaljubljena, uživaj slobodno u svojim osjećajima svim čulima. A ako nisi zaljubljena – možda ćeš uskoro biti! Na poslu će ti sada teško pasti pregovori i razgovori. Nećeš pronalaziti prave argumente – stoga budi jako oprezna te – ako je ikako moguće – prebaci važne poslove makar za tjedan kasnije. 

Rak 

Početak godine obećava. Međutim, nemoj biti razočarana ako si već sada shvatila kako neke stvari nećeš moći realizirati. To je dobro – kako se ne bi zaletjela i napravila nešto što ćeš kasnije zažaliti. U ljubavi ti se također preporučuje oprez – ako si u vezi, tvoj dragi bi mogao poželjeti malo previše slobode. Daj mu do znanja kako tvoja tolerancija ima određene granice. 

via GIPHY

Vaga 

Svejedno jesi li u vezi ili solo, ovaj tjedan definitivno trebaš rezervirati samo za sebe. Uživaj u trenucima koje ćeš provoditi sa samom sobom – priušti si odmah ono što si planirala za vrijeme blagdana. Na poslu ćeš se suočavati s prilično ozbiljnim izazovima. Ako primijetiš da se s nekima ne možeš nositi – priznaj i pomoć će doći. 

Life&style Kineski horoskop za 2020. – evo kako će ti izgledati godina štakora

Jarac 

Ako si u vezi, onda ovaj tjedan investiraj u vašu vezu. Nemoj sakrivati svoje osjećaje, budi otvorena i spontana. Ako si solo – uživaj solo – i ne brini, pravi će uskoro doći. Na poslu si trenutačno pod svjetlom reflektora. Pokaži da si mirna i staložena te sve pozitivno što se krije u tebi. Odluke koje sada doneseš mogle bi znatno utjecati na tvoju budućnost. 

Your browser doesn’t support HTML5 video


 

Posjeti Miss7.24sata.hr