Nakon osvojenog Oscara za 'Pinokija' slavni Guillermo del Toro već traži glumce za svoj novi mračni film

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Proslavljeni redatelj i scenarist Guillermo del Toro ne miruje, već je duboko u novom projektu
  • Samo nekoliko dana nakon što je osvojio Oscara za najbolji animirani film za svoju mračnu verziju filma 'Pinokio', već traži glumce za svoj sljedeći film
  • Riječ je o filmu 'Frankenstein', koji bi trebao snimati za Netflix 

Izvori kažu da su Andrew Garfield, Oscar Isaac i Mia Goth u ranim pregovorima o tome da glume u Netflixovom filmu 'Frankenstein', koji će Oskarovac del Toro napisati i režirati.

Del Toro već nekoliko godina razvija projekt temeljen na romanu engleske spisateljice Mary Shelley iz 1818. godine, ali još se ne zna koliko vjerno namjerava interpretirati izvorni materijal. 

'Frankenstein' je dio filmaševog višegodišnjeg ugovora s Netflixom, gdje del Toro ima brojne projekte u različitim fazama razvoja. Razgovori o snimanju 'Frankensteina' su u vrlo ranoj fazi, tvrde izvori, premda još nema službenih komentara sa Netflixa.

Life&style Quentin Tarantino priprema novi film, vjerojatno svoj posljednji, a evo o čemu se radi

Del Toro je u nedjelju dobio svoj treći zlatni kipić, nakon dvije pobjede za film 'Oblik vode' iz 2017. godine (za najbolju režiju i najbolji film). Del Toro je također bio nominiran 2007. za scenarij i film na stranom jeziku s filmom 'Panov labirint', a ponovno 2022. godine za najbolji film s filmom 'Ulica noćnih mora'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix US (@netflix)

Garfield je nedavno glumio u Hulu miniseriji 'Under the Banner of Heaven', glumio je 'Spidermana' te imao nedavno epizodnu ulogu u filmu 'Spider-Man: Put bez povratka' i bio je glavna uloga u Netflixovom filmu 'Tick, Tick… Boom!', za koji je bio nominiran za Oscara za najboljeg glumca.

Isaac je glumio u mini serijama 'Prizori iz bračnog života' i Marvelovoj 'Moon Night', kao i filmovima 'As u rukavu' i 'Dina'. 

Goth je najpoznatija po ulogama u trilogiji 'X' Ti Westa, koja uključuje 'X', 'Pearl' i nadolazeći 'MaXXXine'. Nedavno je glumila i u filmu Brandona Cronenberga 'Infinity Pool', koji je premijerno prikazan na Sundanceu.

Life&style Lana Barić o svojoj karijeri i društvu: "Moj novi film preispituje koliko ranjive smijemo biti, a da nas to ne ubije..."

Posjeti Miss7.24sata.hr