Najzabavniji novi trend ovog ljeta će biti luftić u obliku avokada, a sve zbog ovog domišljatog detalja

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Avokado se u posljednje vrijeme definitivno svrstao u sam vrh liste najpopularnijeg egzotičnog voća
  • No, ne služi samo kao ukusan i zdrav zalogaj već kao i inspiracija zabavnim ljetnim gadgetima
  • Najnoviji hit je luftić u obliku avokada s odvojivom loptom koja 'glumi' košticu, a u nastavku saznaj zašto ima već odlične recenzije

Sve toplije vrijeme podsjeća nas da je ljeto pred vratima. Možda si s prijateljima ili dečkom već isplanirala odmor na moru? Sigurno još ima mjesta i za jedan od trendova sezone, a koji bi mogao jamčiti vrhunsko opuštanje i zabavu. Strani mediji raspisali su se o najnovijem u nizu zabavnih luftića uz koji nam boravak u moru ili bazenima može biti još ugodniji i zabavniji. 

Baš su slatki! Nakon jednoroga, ovo ljeto veliki hit bit će luftići u obliku ljame!

Radi se o luftiću u obliku avokada, a posebnost mu je odvojiva lopta na napuhavanje koja 'glumi'' košticu i može se odvojiti od ostatka luftića. 

Nakon što se lopta odvoji u avokado luftiću ostaje udubljenje koje omogućuje još udobniji položaj, a lopta može poslužiti za zabavno dodavanje u plićaku. Može li ovaj ljetni gadget biti više zabavniji?

Morske radosti Ideš! Ovakav luftić na kojem uživa Heidi Klum stvarno se ne viđa često

Luftić je duljine 165 centimetara i napravljen je od mekanog i izdržljivog materijala, dok je lopta promjera 45 centimetara. Lopta ima ugrađen poseban ventil koji omogućuje pet puta brže napuhavanje u odnosu na standardne ventile. Proizvođač sugerira kakao je luftić jednostavan za nošenje i praktičan za upotrebu, a savršen je za najbolje Instagram fotografije. 

Ako si ovaj avokado poželjela u svojoj ljetnoj kolekciji, možeš ga nabaviti na Amazonu za 29.99 dolara odnosno za negdje oko 205,00 kuna

Proizvod je prilično popularan među kupcima Amazona koji su u recenzijama ostavili podijelili svoje oduševljenje luftićem. 

Posjeti Miss7.24sata.hr