Najveće obiteljske svađe poznatih, a sve su se odigrale pred očima javnosti!

Profimedia / @salmahayek Instagram Obitelj Jackson
Vidi originalni članak
  • Rekli bismo kako je život slavnih savršen ili ga barem tako često oni sami žele prikazati
  • No, svjedoci smo nekoliko obiteljskih svađa poznatih koji tvrde kako su i oni baš kao i svi ostali i naravno, ponekad totalno zarate sa "svojim najmilijima"
  • Pronašli smo najpoznatije obiteljske svađe za koje ne možemo vjerovati da su se odigrale u javnosti

Uz sve pogodnosti koje donosi slava, ne može se poreći da je poznato da slava, i posebno novac, izazivaj trzavice s "najdražima" ili možda ne tako poznatim članovima obitelji. Gdje ima novca, moći i utjecaja, sigurno će biti drame, a obitelji slavnih poput Trumpovih, Jacksonovih, pa čak i britanske kraljevske obitelji, s vremena na vrijeme postaju vrelo sukoba. Priroda tih svađa uvelike varira, bilo da se radi o mlaćenju u dizalu ili uzastopnim napadima kroz kontroverzne izjave (redovita praksa kada se bore poznati).

Jamie Spears i Britney Spears

Velika drama odigrala se u životu pop zvijezde Britney Spears koja se dugo borila kako njezin otac Jamie Spears ne bi imao kontrolu nad njezinim životom. Pobjedu je konačno izvojevala tek nedavno, nakon što je on upravljao svime što pjevačica posjeduje od 2008. godine. Britney je otkrila koliko su njezine okolnosti postale strašne prema ovom dogovoru s ocem, tvrdeći da joj je bilo zabranjeno imati još djece, da su joj lijekovi naglo i dramatično promijenjeni, da joj je ograničena mogućnost viđanja sinova i još mnogo toga. Pokret #FreeBritney rastao je na društvenim mrežama nakon njezina svjedočenja i novih dokumentarnih filmova o njezinom medijskom tretmanu i Britney sada sama upravlja svojim životom.

Meghan i Thomas Markle

Svijet je gledao kako se svađa Meghan Markle sa sada već otuđenim ocem Thomasom Markleom odvijala u stvarnom vremenu u mjesecima koji su prethodili njezinom vjenčanju s princem Harryjem 2018. Unatoč Meghaninim molbama da poštuje njihovu privatnost, Thomas je dao više intervjua novinarima, a na kraju nije prisustvovao vjenčanju u Londonu - nismo sigurni je li to baš zbog srčanog udara blizu tog datuma. Meghan je svom ocu napisala iskreno pismo koje je kasnije procurilo u medije - zbog čega ih je Meghan uspješno tužila - u kojem je molila oca da prestane koristiti njihova imena kako bi zaradio novac od tiska. Thomasovi sve oštriji intervjui nakon vjenčanja rezultirali su time da su se otac i kći potpuno udaljili.

Stars Ne peru se sve dok ne počnu smrdjeti: Ove holivudske zvijezde ne vjeruju u redovito tuširanje

Jay-Z i Solange Knowles

Ako se tvoja sestra i tvoj muž ovako loše slažu, prijeđena je ozbiljna granica, zar ne, Beyonce? Nakon Met Gale 2014., na sigurnosnim snimkama se vidi kako Solange Knowles nakon žestoke rasprave fizički napada Jay-Z-ja u liftu nakon afterpartyja. Objavili su kasnije bljutavu izjavu za javnost u kojoj tvrde da su se ispričali jedno drugome i izgladili odnose ubrzo nakon toga, ali vjeruje se da je Jay-Z-jeva nevjera bila ono što je te noći gurnulo Solange preko ruba.

Angelina Jolie i Jon Voight

Veza Angeline Jolie s tatom Jonom Voightom imala je uspona i padova tijekom njezina života, a njihovi problemi su počeli kada se razveo od njezine majke Marcheline Bertrand nakon što ju je prevario. Bili su otuđeni dugi niz godina, ali su se ponovno spojili nakon što je Bertrand umrla 2007. Glasine o svađi ponovno su odjeknule kada nije bio pozvan na njezino vjenčanje s Bradom Pittom 2014. godine, a najnoviji problemi između oca i kćeri proizlaze iz činjenice da je Voight navodno ostao u kontaktu s Pittom nakon razlaza.

Eric i Julia Roberts

Julia Roberts je odrasla uz potporu svog brata Erica Robertsa, također glumca. Ali kako je njegovo osobno ponašanje izmaklo kontroli, Julia je na kraju stala protiv njega u borbi njegove bivše supruge Kelly Cunningham za skrbništvo nad kćerkom Emmom Roberts. Kada je Julia 2004. rodila blizance, također je poželjela dobrodošlicu svom bratu u svoj život, ali Ericova neobična navika da si pripisuje zasluge za Julijinu i Emminu glumačku karijeru do današnjeg dana daje naslutiti da još uvijek ima biti zle krvi.

Madonna i Christopher Ciccone

Madonna je nekoć bila bliska s bratom Christopherom Cicconeom, ali njegovi zajedljivi memoari iz 2008. "Život s mojom sestrom Madonnom" pokrenuli su svađu koja nije završila sve do 2019. Madonna je nedavno popravila odnos s bratom zbog njihovog ostarjelog oca, ali rane nastale u njihovoj bratsko-sestrinskom turbulentnom odnosu nikada neće biti potpuno zaliječene. 

Seksali se s dadiljom: Ove slavne osobe uništile su svoj brak brak zbog afera s dadiljama

Princ William i princ Harry

Čini se da postoji toliko objašnjenja za Wiliamov i Harryjev razdor koliko i kraljevskih titula u britanskoj obitelji. Većina stručnjaka se, međutim, slaže da su tenzije počele otprilike u vrijeme kada je Harryjevo hodanje s Meghan Markle postalo ozbiljno. Popularna teorija tvrdi da je Williamov savjet Harryju da uspori s Meghan započeo njihovu svađu, a Harryjev osjećaj da Cambridgeovi nisu raskriljenih ruku dočekali Meghan u obitelj produbio je podjelu.

Druge teorije tvrde da je ta podjela prirodna posljedica odrastanja bliske braće gdje je jedan prijestolonasljednik, a drugi nije, te da je svađa oko podjele kraljevskog novca ili dužnosti mogla dovesti do ovog zahlađenja. Sve što pouzdano znamo je da ova dva brata nemaju bliski odnos kao nekada. 

Obitelj Jackson

Kada se pokazalo da je oporuka Michaela Jacksona isključila njegovu braću i sestre, u obitelji Jackson nastao je pakao. Godine 2012. braća i sestre Jermaine, Janet, Tito, Rebbie i Randy objavili su zajedničko pismo u kojem optužuju izvršitelje ostavine njihova pokojnog brata da su krivotvorili ili dokumente ili okolnosti njegove smrti.
 
U obitelji se dogodio neslavni incident u kojem su se Jermaine, Janet i Randy pojavili u Katherininoj kući u nadi da će Michaelovu djecu odvesti na nepoznato mjesto. Izvještaji te noći (i snimci s mobitela objavljeni nakon toga) sugeriraju da je Janet možda ošamarila nećakinju Paris i nazvala je "razmaženom kujom" te da se Trent Jackson fizički sukobio s Michaelovom djecom prije nego što je policija stigla na lice događaja. 

Kourtney i Kim Kardashian

Kad se Kourtney prestala pojavljivati ​​na obiteljskim događajima i objavila da se povlači iz emisije "Kardashiani", između nje i Kim je izazvala oluju kakvu nisu vidjeli ni najodaniji promatrači KUWTK-a . Kim je optužila Kourtney da je "najmanje zanimljiva za gledati", dok je Kourtney cijelu obitelj nazvala "odvratnom" i početkom 2020. godine, njih dvije su viđene kako se fizički napadaju u posljednjoj sezoni.

Stars Konobarica koja poslužuje slavne složila je top listu po ljubaznosti: "Jedna zvijezda je baš bezobrazna!"

Candy i Tori Spelling

Kada je Aaron, otac Tori Spelling preminuo 2006. godine, navodno je spor oko njegove oporuke prvi razdvojio nju i mamu Candy. Ali Torin reality show i Candyni memoari u godinama koje su uslijedile zasigurno su rasplamsali vatru. Candy je objavila javno pismo optužujući kćer da ju je isključila, a Tori je odbila majčin zahtjev za pomirenje. Trenutno su očito u boljim odnosima.

Melania i Ivanka Trump

Bivša savjetnica i zaposlenica Voguea Stephanie Winston Wolkoff detaljno je opisala višegodišnju svađu između Melanije i Ivanke Trump. Nakon godina razmirica navela je javnost da se zapita je li ovaj odnos maćehe i pokćerke bio tako napet kao što se činilo. Prema Wolkoff, "Princeza Ivanka" (ime koje je koristila sama kao i prva dama Melania) uvijek je bila konkurencija Melaniji, a nikad više nakon što su ušli u Bijelu kuću, kada su Jared Kushner i supruga Ivanka započeli tihu kampanju da iskoriste svoju političku moć za vlastiti dobitak. Konkretne nesuglasice između Melanije i Ivanke uključivale su Ivankin pokušaj da preuzme uređenje istočnog krila (domene prve dame), te činjenicu da je Ivanka smjela koristiti ime Trump za svoje linije brenda, ali Melania nije smjela to učiniti za svoju liniju njege kože.

Posjeti Miss7.24sata.hr