Najslađi pasaž osvanuo je u blagdanskom ruhu. Što nas čeka na Jägerhornovom Adventu u prolazu

Advent u prolazu
Vidi originalni članak
  • Prolaz Jägerhorn mnogima je jedna od dražih lokacija u srcu grada budući da, za razliku od šušura koji gotovo pa nikad ne prestaje tek par desetaka metara južnije, ovdje uvijek vlada poseban spokoj
  • Zapravo, gotovo uvijek, jer je jedino vrijeme u kojem šušur ne zaobilazi čak ni ovu oazu mira i tišine ono adventsko
  • Advent u prolazu napokon je otvoren, a istražili smo što na sve čeka tijekom 37 dana koliko će trajati

Naviku odlaska u Jägerhorn na kavu ili čašu vina stekla sam još u prvim danima svog zagrebačkog života, a sigurna sam da nisam jedina kojoj je upravo ovaj dragulj jedna od dražih lokacija u srcu grada. Od zagrebačke žile kucavice udaljen tek par koraka, skroviti je pasaž poput ulaza u neki drugi svijet.

Za razliku od šušura koji gotovo pa nikad ne prestaje tek par desetaka metara južnije, ovdje uvijek vlada poseban spokoj, nježno obgrljen tek cvrkutom ptica, zvukom vode što žubori u fontani na gornjoj terasi i notama nenametljivog prebiranja po klaviru što dopiru iz zvučnika. Zapravo, gotovo uvijek, jer je jedino vrijeme u kojem šušur ne zaobilazi čak ni ovu oazu mira i tišine ono adventsko. 

Christmiss Počinje Christmiss, veliko adventsko darivanje u kojem te čekaju genijalne nagrade!

Advent u prolazu napokon je otvoren, a osim što će kroz 37 dana koliko će trajati biti moguće rezervirati ga za business domjenke, zatvorene partyje i privatna druženja, i ovoga nas puta očekuju nezaobilazni ukusni zalogaji te bogata ponuda pića posluženi uz nikad bogatiji glazbeni program i u, dakako, najšarmantnijem mogućem okruženju treperavih lampica, okićenih borova i drugih redovito raskošnih božićnih dekoracija. 

Prvi party vikend na meniju je ove subote kada će sa svečanim paljenjem lampica na Zrinjevcu grad i službeno uploviti u adventsko ludilo, a brigu o zarazno dobrim ritmovima preuzet će zagrebački DJ Tabu Keeper of the Groove te nakon njega bend Balkan Zoo.

Life&style Advent na terasi hotela A'mare novo je hit mjesto u Zadru

Ljubitelje funka, soula, disca i jazza zasigurno će privući svirke DJ-a Jazzoza, Hrwoea i D-greeja, ali i nastupi Jerko Jurkin kvarteta, Azil Jazza, Željke At Ease i Toni.Drame, a posebno dobar provod sve posjetitelje očekuje za Badnjak i Staru godinu kada će minglanje krenuti već od ranih jutarnjih sati. Ta su dva dana rezervirana za performanse saksofonista i novog pjevača Daleke obale, Jakše Jordesa te jednog od najtraženijih bubnjara u Hrvatskoj, Mirsada Dalipija.

Redateljsku palicu gastro ponude preuzima catering Barrel, poseban program pod imenom Kids Advent one najmlađe očekuje svake nedjelje od 10 do 14 h te na Sv. Nikolu od 17 do 19 h. A nađe li se u cijeloj priči još pokoje iznenađenje, svi će nas detalji kao i uvijek čekati na Instagramu

Posjeti Miss7.24sata.hr