Life&style

Počinje Christmiss, veliko adventsko darivanje u kojem te čekaju genijalne nagrade!

  • Ušli smo u najljepši dio godine kada je sve u znaku sreće, veselja i darivanja
  • Kako bi ti ovi blagdani protekli u najljepšem ozračju za tebe smo pripremili hrpu genijalnih poklona u sklopu omiljenog adventskog kalendara - Christmiss 
  • Kao i svake godine, i ove ćemo te o dnevnim nagradama obavještavati na miss7 Instagramu, a ti budnim okom prati o kojim je nagradama riječ, slijedi sve korake koji se od tebe traže u opisu IG objave i možda poklon stigne baš u tvoje ruke!

Stiglo je dugoočekivano adventsko vrijeme - vrijeme darivanja! S ciljem da te razveselimo i ove blagdane i razvučemo ti osmijeh na lice, ponovno smo s našim partnerima pokrenuli veliko Christmiss darivanje - adventski kalendar na Instagramu, što znači da ćeš tijekom prosinca imati pregršt prilika za osvajanje super nagrada.

Na tebi je samo da pratiš objave na miss7 Instagram Feedu i uključiš se u nagradne natječaje. Sudjelovati možeš za svaku nagradu koju dijelimo sve do Božića, a važno je samo da zapratiš profile koji su navedeni u opisu objave i u komentarima tagiraš frendicu, sestru, mamu, brata, kuma... ma koga god želiš! Sudjelovati možeš neograničeno puta, što je super, jer time povećavaš svoje šanse za osvajanje nagrade. 

 | Autor:

Zasad ti nećemo otkriti koje smo sve poklone pripremili, no nemoj da te to spriječi da svaki dan budnim okom pratiš naše objave i sama otkrivaš poklone. Kako se ne bi dogodilo da propustiš darivanja, predlažemo ti da uključiš notifikacije na Instagramu. I ne zaboravi objave podijeliti s frendicama na Instagramu, kako bi se i one uključile u Christmiss nagradni natječaj.

Pobjednicu svakog nagradnog natječaja ćemo proglasiti sljedećeg dana u 12h i tako u krug do Božića. Budi dio najljepše božićne priče, uključi se u Christmiss adventsko darivanje, osvajaj nagrade i učini si ove blagdane čarobnima.

Pratimo se na Instagramu!

Photo: Unsplash

Komentari 0