Life&style

Advent na terasi hotela A'mare novo je hit mjesto u Zadru

Dok blagdansko razdoblje osvjetljava Zadar, na adventskom nebu pojavila se nova zvijezda - advent na terasi hotela A'mare. Prošle subote, 25. studenog, obilježen je značajan trenutak kada je A'mare proslavio svoj prvi rođendan pokretanjem vlastite adventske proslave, omotavajući nas u toplinu blagdanskog veselja i kulinarskih užitaka.

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Ulazak na terasu osjećao se kao ulazak u bajku, s dražesnim figurama orašara, stotinu lampica i kuglica, toplim mirisom kuhanog vina i gina, te atmosferom koja vrvi blagdanskim uzbuđenjem. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Chef Ivan Tartaro je na stol donio niz gastronomskih delicija: od sporo kuhanih goveđih obraza u brioche pecivu s BBQ umakom i coleslawom, do jedinstvene kombinacije kobasice s džemom od poriluka i senfom, te ukusnih njoka u umaku od bundeve, grana padanom i emulzijom bučinog ulja i rižinog octa - svako jelo bilo je melodija okusa, savršeno hvatajući bit sezone.

 | Autor:  | Autor:

Inicijativa A'marea da otvori svoju terasu za adventsku proslavu više je od sezonskog događaja. To je znak zahvale lokalnoj zajednici, proslava lokalnih okusa i prikaz kulinarske umjetnosti. Dok su svjetla titrala i smijeh odzvanjao, bilo je jasno da je ovo više od običnog događaja - to je bila proslava zajedništva, dobre hrane i duha sezone.

Advent u A'mareu će nas grijati sve do 6. siječnja. Dakle, ako tražite mjesto gdje se kulinarska izvrsnost susreće s blagdanskim veseljem, ne tražite dalje. Pratite A'mare na Instagramu i Facebooku za više informacija o ovoj čarobnoj adventskoj avanturi.

 

Photo: Instagram @lela.design

Komentari 0