Najskuplji Oreo na svijetu! Evo zašto je netko za jedno malo pakiranje keksa platio 110 tisuća kuna...

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Ljubitelji slatkog zakačili su se za posebnu  limitiranu slasticu poznatog Oreo keksa
  • U suradnji s brendom ulične mode Supreme nastala je crvena inačica ovog poznatog sendvič keksa s punjenjem
  • Za ekskluzivne slatke zalogaje, sudeći prema eBayu, neki entuzijasti spremni su odvojiti i vrtoglavi iznos od oko 110.200,00 kn

Oreo kekse možemo pronaći gotovo u svakoj trgovini, ali ne i posljednje ekskluzivno izdanje ovih omiljenih sendvič keksa iz slatke radionice Nabisca, a koje je nastalo u suradnji s brendom ulične mode Supremeom. Kako bi uživali u okusima keksa karakteristično crvene boje natječu se ljubitelji slatkog diljem svijeta nudeći vrtoglave iznose pa čak i oko 16.000 dolara (oko 110.200,00 kn).

Recept Taaako slasno! Donosimo ti recept za osvježavajući Oreo cheescake

No, što je to tako posebno u ovom ekskluzivnom izdanju Oreo keksa

Supreme, brend za uličnu modu sa sjedištem na Manhattanu (SAD) inače je spoznat po svojim limitiranim izdanjima, zbog čega privlači ekstremnu pažnju kupaca. Uvod u dugoočekivanu posljednju kolekciju, Supreme je objavio 17. veljače, a baš kao i poput prethodnih ovaj potez privukao je masu znatiželjnika koji žele upoznati kolekciju  prije nego što pristigne u trgovine. Proljetna kolekcija koja ju Supreme najprije oživio na svome Instagram profilu uključuje jakne od krzna, kolaboraciju s Nikeom, ali i posebnu suradnju s Nabiscom u obliku prepoznatljivog keksa s punjenjem u crvenoj boji, vizualnim identitetom Supremea. Keksi, tri komada,dolaze u crvenoj pakiranju, s otisnutim logotipa Suprema te Orea. 

Radi se o rijetkom asortimanu Suprema koji je jestiv, a o popularnosti ovog poteza govori i činjenica da je tweet o ovom keksu pokupio  oko 68.000 lajkova te 19000 retweetova. Poklonici Supreme ove kekse mogu kupiti samo kod ovog brenda, jer se ovo slatko neće pronaći na policama dućana i trgovačkih lanaca

Zbog limitiranih izdanja i specifičnosti Supremeovi proizvodi često se nalaze na sekundarnom tržištu kupaca koji žele zaraditi preprodavajući ih. Nije dugo trebalo dok se na tržištu ne pronađe i Supremeov prepoznatljivi crveni keks koji je oglašen na eBayu s početnom cijenom od 500 (oko 3.440,00 kn) dolara, prodavao se neko vrijeme za 4.000 dolara (oko 27.500,00 kn), ali u trenutku pisanja teksta dobiva vrtoglave ponude od 16.000 dolara (oko 110.200,00 kn).

Life&style Blagdanski Oreo set savršen je poklon za sve ljubitelje slatkiša. A hvataljka za kekse je hit!

Hoće li ovaj popularan i skup keks za čiju se cijenu može kupiti automobil završiti kao ukusni snack ili suvenir, odlučit će vlasnik. 

Ida Prester demonstrirala nam je kako napraviti samopregled dojki. miss7 te podsjeća da pozoveš prijateljicu s kojom ćeš sklopiti #pinkypromiss - obećanje uz koje ćete lakše razviti naviku redovitog samopregleda dojki.

Your browser doesn’t support HTML5 video

 

Posjeti Miss7.24sata.hr