Na 28. Večernjakovoj ruži proglašeni najistaknutiji hrvatski kreativci, prvi put se dijelila digitalna ruža

Pixsell/Emica Elveđi Dobitnici Večernjakove ruže
Vidi originalni članak
  • Na 28. Večernjakovoj ruži dodijeljene su nagrade najboljima u 2021. godini
  • Uz već poznate kategorije, ove godine dodijeljena je i osma, digitalna ruža, koju je osvojila JoomBoos ekipa serije "Teini dnevnici" u produkciji 24sata
  • Za dobru atmosferu na svečanoj dodjeli nagrada pobrinuli su se brojni glazbeni gosti, poput pjevačice Nine Badrić i pobjednice Dore Mie Dimšić

Sinoć je u Hrvatskom narodnom kazalištu održana dodjela Večernjakove ruže, najvažnije i najstarije medijske nagrade. Na 28. dodjeli Večernjakove ruže koju dodjeljuju čitatelji Večernjeg lista uz već poznate kategorije ove godine dodjeljena je nagrada i za kreatore digitalnog sadržaja, digitalna ruža.

Ovaj put tako nisu slavili samo televizijski i radijski novinari te glumci, glazbenici i nova lica, već i kreatori digitalnog sadržaja. Nova kategorija neke je iznenadila, a mnoge i razveselila jer su sada mogli dati glas za svog omiljenog influencera, podcast ili online projekt.

Zahvaljujući glasovima publike osam ponosnih dobitnika kući je otišlo sa svojom ružom. Voditeljska palica pripala je dobro uhodanom dvojcu Dušku Ćurliću i Doris Pinčić, a gledatelji su mogli uživati u direktnom prijenosu na Prvom programu HTV-a. Za dobru atmosferu na svečanoj dodjeli nagrada pobrinuli su se brojni glazbeni gosti, a na proslavi nakon dodjele uzvanici su uživali na partyju.

Stars "Uspjeh je najbolja osveta" kaže Ella Dvornik tematizirajući svoj posao influencerice

U kategoriji radijske emisije godine pobjedu je odnijela emisija '2 U 1', a Večernjakova ruža za novo lice godine  pripala je Valentini Baus i Dini Golešu; voditeljima Dnevnika Nove TV. Radijska osoba godine je Sanja Brajković. TV emisija godine je 'Doba Uskoka', a u kategoriji glumačko ostvarenje godine pobjedu je odnijela Mirjana Bohanec Vidović.TV osoba godine po mišljenju publike je Tin Kovačić.

Ove godine je u izboru za ružu i nova kategorija, pa su digitalnu ružu imali priliku osvojiti influenceri i kreatori digitalnog sadržaja. Ruža je pripala JoomBoos ekipi serije 'Teini dnevnici' koja je najgledanija među generacijom Z u Hrvatskoj, u produkciji 24sata.

Glazbenikom godine je proglašen Petar Grašo, a video vezom javio se Luka Modrić. On je po izboru Večernjeg lista najbolji nogometaš u proteklih 50 godina. Večer je protekla u raspjevanom tonu, pa su na pozornici nastupile pobjednica ovogodišnje Dore, glazbenica Mia Dimšić zapjevala je pjesmu "Guilty Pleasure" s kojom će nas predstavljati na Eurosongu u Torinu u svibnju i Nina Badrić koja je zapjevala svoj hit "Pamtim. Goste je zabavljao i Gibonni, pjevač Matija Cvek te bend Silente.

Life&style Hejteri napali Miju Dimšić, tvrde da na Eurosong ide kopija hita Taylor Swift, "Willow"

Posjeti Miss7.24sata.hr