Mučiš se s otvaranjem boca vina? Ovaj električni bežični vadičep je onda najbolja stvar za tebe ovog ljeta!

shutterstock Ulijevanje vina u čašu
Vidi originalni članak
  • Slobodno možeš priznati koliko puta si se mučila s otvaranjem boce vina
  • Više se nećeš morati mučiti jer ovaj električni otvarač vina će za tebe otvoriti bocu u samo nekoliko sekundi
  • Vadičep je skriven u elegantnom uređaju dostojnom stalnog mjesta na tvojem šanku 

Ručni vadičep za vino djeluje dovoljno dobro da otvori bocu osim ako ga koristš pod pogrešnim kutom i ne možeš izvaditi čep, ili čep pukne i moraš pokušati ponovno ili se mali komadi uspiju osloboditi, a veći dio zaglavi u boci. Poznato? Tada razmisli o nabavci električnog otvarača vina gdje jednostavno držiš vadičep preko boce, pritisneš tipku i - voila! 

Praktična prtljaga Kofer s pretincima za čak 12 boca vina? E, tako se treba pakirati za ljetovanje

Ovaj uređaj modernog, pametnog dizajna, je kao stvoren za tebe. Ili je idealan poklon. Električni otvarač za vino otvara boce za nekoliko sekundi jednostavnim pritiskom na gumb. Možeš birati između otvarača koji otvara 30 ili 100 boca u samo jednom punjenju. Štoviše, sada postoji rješenje na jednom mjestu za ne samo otvaranje, već i točenje i spremanje čepa natrag kako bi sačuvala okus. Vrlo je lako za korištenje,a sve što trebaš napraviti je pritisnuti gumb! Sav posao uređaj će napraviti umjesto tebe i mislim da smo pronašli pravi alat koji će ti olakšati život! 

Briljantan trik kako u rekordnom vremenu (za 5 minuta!) ohladiti bocu vina

Beauty Konzumacija crvenog vina može pomladiti tvoju kožu, otkrivaju Francuskinje

Otvarač za vino je ujedno i bežični pa ne ne moraš brinuti o kablovima. Može odčepiti do 100 boca na jednom punjenju! Ovo je najbolji poklon koji možeš nekome dati za vjenčanje, godišnjicu ili useljenje u novi dom. Električni otvarač za vino možeš pronaći na Amazonu za oko 120 kuna. I možeš napokon bez muke uživati u vinu!

 

Posjeti Miss7.24sata.hr