"Moj muž je gledao utakmicu dok sam rađala, a sad je ljut na mene jer sam to rekla njegovoj majci"

Shutterstock Novopečena mama bila je bijesna nakon što je bila prisiljena zamoliti sestru da je odveze u bolnicu dok je bila u trudovima jer je njezin muž bio prezauzet gledanjem nogometa
Vidi originalni članak
  • Jedna žena podijelila je svoju priču i otkrila da je morala pozvati sestru da je odveze u bolnicu u trudovima jer je njezin suprug bio prezauzet gledanjem utakmice
  • Iako ga je supruga hitno zvala da joj pomogne, došao je tek dva sata kasnije
  • I još nakon svega, naljutio se na suprugu nakon što je rekla istinu pred njegovom majkom

Novopečena mama bila je bijesna nakon što je bila prisiljena zamoliti sestru da je odveze u bolnicu dok je bila u trudovima jer je njezin muž bio prezauzet gledanjem nogometa. Na Redditu je nezadovoljna žena otkrila da ju je suprug sada optužio da je postupila krivo nakon što ga je to rekla pred njegovim roditeljima.  

U svom je postu objasnila da se porodila deset tjedana ranije i da joj je vrijeme do poroda bilo izuzetno izazovno. Napisala je: "Imala sam težak period ususret poroda i htjela sam svog muža kraj sebe kad sam krenula na porođaj, ali on bi izlazio svake večeri da se druži kod prijatelja i gleda nogometne utakmice."

Life&style "U 6 ujutro pripremam mužu doručak. Da se druge žene tako brinu za muškarca bilo bi manje razvoda"

Predložila mu je da gleda nogometne utakmice u njihovoj vlastitoj kući, no budući tata tvrdio je da bi to poremetilo njegove nogometne rituale."U noći rođenja našeg sina puknuo mi je vodenjak dok je moj muž kod prijatelja gledao utakmicu", rekla je. Nazvala sam ga i rekla mu da dođe kući i odvede me u bolnicu, rekao je da dolazi, ali nije. Na kraju sam nazvala svoju sestru (ona živi u blizini) i odvela me u bolnicu." Njezin muž pojavio se 2 sata kasnije nakon što je utakmica završila.

Uspio je stići na rođenje sina, ali njegova supruga bila je bijesna, ljuta i razočarana. "Duboko se ispričao i radio je na tome da povrati moje povjerenje i poštovanje prema njemu nakon onoga što je učinio. Inače mi daje veliku podršku i uključen je u brigu o našem sinu", dodala je. Supruga je bila spremna ostaviti grešku svog supruga iza sebe sve dok nije otišla kod njegovoh roditelja na večeru.

Zločesta svekrva je napravila DNA test na tek rođenoj bebi jer je bila uvjerena kako njezin sin nije otac

"Moj muž odjednom se počeo prisjećati onoga što se dogodilo te noći i u osnovi je počeo lagati da me je odvezao u bolnicu, čekao i osjećao stres i toliko dugo stajao na nogama bez hrane ili čak vode", napisala je. Nije iznenađujuće što je njegova supruga brzo uskočila i otkrila što se doista dogodilo, ostavljajući da njezinog muža "osudi" njegova mama, koja je opisala njegovo ponašanje kao "sramotno".

Life&style Hm, ima li u ovome istine? "Ako tvoj muškarac samo gleda nogomet i ispija pivo - on nije čovjek za tebe"

Završivši svoj post je rekla: "Poludio je rekavši da sam ga natjerala da izgleda kao da je loš muž i otac rekavši obitelji o tome gdje se nalazio i rekao sam da nisam trebala ništa reći, ali sam tvrdila da nije u redu da laže i izigrava heroja pred roditeljima." Komentirajući njezin post, jedna je žena napisala: "Izgledao je kao nemaran muž i otac jer je bio nemaran." "Ovo bi dovelo u pitanje razvod. To je loše", složila se druga, dok je treća napisala: "Ne preuzima punu odgovornost za svoje postupke.". Što ti misliš o ovom postupku?

Posjeti Miss7.24sata.hr