Mlada pobjegla s vjenčanja zbog bizarnog razloga i otišla u bar na - žesticu

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Vjenčanje nije baš svakoj mladenki omiljen dan u životu, ali ovoj mladoj se to pretvorilo u najgori...
  • Nesuđena mlada sa svog je vjenčanja pobjegla ravno u lokalni bar i odmah naručila nešto žestoko
  • Razlog je bizaran, a uključuje ljubavni trokut, njezinu prijateljicu i doslovnu uzrečicu "tko prvi njegova djevojka". Ipak, nije sve išlo po planu...

Vjenčanja su događaji prepuni emocija. Uglavnom su to one najljepše i najromantičnije, ali ponekad nije sve tako bajno. Ako si upoznata s filmom Odbjegla nevjesta, onda već možeš zaključiti o kakvoj se situaciji radi.

Upravo je takva odbjegla nevjesta iznenadila svoje sugrađane u jednome malom američkom gradiću. Povod bijegu ovaj put je  neobičan ljubavni trokut u kojem su se našle dvije žene i muškarac. Osim toga, rasplet situacije dogodio se ni manje ni više nego u lokalnom baru u koji je mladenka pobjegla.

Ono što je u cijeloj situaciji najneobičnije razlog je bijega koji je u popularnoj Facebook grupi bizarnih događaja s vjenčanja podijelila zaposlenica restorana.

"Za vrijeme moje smjene u restoran je ušetala žena u vjenčanici. Netko je tada spomenuo da izgleda kao da je pobjegla s vjenčanja, na što je ona ljutito odgovorila da se upravo to i dogodilo", napisala je.

MODA Opet ne znaš što obući na posao? Donosimo ti proljetne ideje za jutra bez panike

Mladenka joj je ispričala svoju tragičnu priču usred ljubavnog trokuta i konobaricu ostavila, malo je reći, iznenađenom. Naime, nesuđena mlada i njezina prijeteljica viđale su se s istim muškarcem, no svi su to znali i svima je odgovaralo. Ipak, dogovor je bio da "pobjeđuje" djevojka koju će budući mladoženja prvu zaprositi, a druga će ih nakon toga ostaviti na miru. Međutim, nije sve išlo po planu. 

RECENZIJA NOVINARKE Isprobala sam novi mobitel za kojim svi lude - je li ispunio moja očekivanja?

"Danas je saznala da se ono dvoje i dalje viđaju. Pobjegla je i došla ravno u bar", napisala je žena. Ljutoj i povrijeđenoj mladenki društvo je na kraju pravila njezina druga prijateljica s kojom je nastavila tugu utapati u piću i hrani. Mi je apsolutno shvaćamo pa se nadamo i da se uspjela barem malo utješiti. Osim toga, vjerujemo kako na kraju svi pronađu svoju sreću pa da će tako i naša "odbjegla nevjesta".

Posjeti Miss7.24sata.hr