Milka ima prefina nova čokoladna jaja punjena mliječnom kremom i 'žumanjkom' od vanilije

Instagram @globalfoodnews
Vidi originalni članak
  • Na tržište su došla nova čokoladna jaja, a osim što su izvana napravljena od najfinije Milkine čokolade, punjenje izgleda poput pravog jajeta
  • U jednom pakiranju su četiri poveća čokoladna jaja koja će zasigurno biti pravi užitak za sve ljubitelje slatkiša
  • Zasad su viđeni u dućanima u Njemačkoj i Velikoj Britaniji, ali uskoro se očekuju i u Hrvatskoj

Milka je poznata po svom raznovrsnom i preslatkom uskršnjem asortimanu, a njihova čokoladna jaja u različitim izvedbama nas oduševljavaju već dugo godina. Čini se da neće biti ništa drugačije ni ubuduće, pogotovo nakon što smo ugledali novu slatku deliciju iz ove slavne tvornice čokolade. 

Na tržište su došla nova čokoladna jaja, a osim što su izvana napravljena od najfinije Milkine čokolade, punjenje izgleda poput pravog jajeta, s mliječnom kremom i žumanjka s okusom vanilije. 

U jednom pakiranju su četiri poveća čokoladna jaja koja će zasigurno biti pravi užitak za sve ljubitelje slatkiša. Iz milke su ih nazvali 'Egg'cellent', a mi se u potpunosti slažemo s njihovom procjenom.

Kako javljaju slatkoljupci iz europskih zemalja, zasad su ova Milkina čokoladna jaja viđena na policama dućana u Njemačkoj i Velikoj Britaniji, ali ne treba sumnjati da će se, što se više bliži Uskrs, pojaviti i u hrvatskim supermarketima. Ne bismo imali ništa protiv da se malo požure...

Life&style Nova poslastica iz Ferrera: Kinder Chocotab dolazi u četiri različita okusa i djeluje neodoljivo

 

Posjeti Miss7.24sata.hr