Meghan je za večeru u finom restoranu odabrala predivan kombinezon - evo gdje ga je kupila

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Meghan Markle sinoć je za večeru u njujorškom restoranu odjenula kombinaciju koja nije prošla nezapaženo
  • Vojvotkinja je nosila crni kombinezon s bijelim detaljem
  • Prekrasno izdanje mnogi su usporedili s onim koji je Kate Middleton nedavno nosila  

Vojvotkinji od Sussexa jedno se mora priznati - modno je nepogrešiva, a to je dokazala još jednom sinoć, kada je zablistala na večeri u njujorškom restoranu Locanda Verde. 
Par je ovih dana u New Yorku, gdje je Meghanin suprug, princ Harry, jučer održao govor na okupljanju održanom u Ujedinjenim narodima u čast Nelsona Mandele. 

Beauty Vizažistica koja je šminkala i Lady Di i Meghan Markle otkriva kakav makeup članice kraljevske obitelji najviše vole!

Meghan je za večeru u jako popularnom restoranu u četvrti Tribeca odabrala kombinezon 'Vicky' s potpisom Gabriele Hearst, čija je cijena nešto iznad 35.000 kuna. Crni jednodijelni komad otvorenih leđa s bijelim detaljem i bez naramenica uparila je s crnim štiklama i crvenom torbicom. Svaki komad na vojvotkinji je, dakako, dizajnerski, pa su sandale Aquazzura, model Joy,  torbica je s potpisom Bottega Veneta, a sat i narukvica Cartier. 


 

Mnogi su na društvenim mrežama primijetili kako crno-bijela kombinacija jako podsjeća na izdanje vojvotkinje od Cambridgea koji je nosila prošlog svibnja na premijeri filma 'Top Gun: Maverick'. Kate je za tu priliku odabrala crnu haljinu golih ramena Roland Mouret s također bijelom trakom na prednjem dijelu. Haljina je, nismo ni sumnjali, rasprodana. 

Moda Kraljevske dame su blistale, ali bijela elegancija Meghan Markle oduzimala je dah

Posjeti Miss7.24sata.hr