Mango Home ima posteljinu kakvu su nekad imale naše bake, kao stvorenu za sve nostalgičarke

Mango Home
Vidi originalni članak
  • Za razliku od trendova koji dolaze i prolaze, sve je više na cijeni dizajn koji odolijeva testu vremena te zasluženo stječe status klasika
  • Kada je uređenje spavaće sobe u pitanju, među takve zasigurno spada elegantna bijela posteljina koja odiše osjećajem svježine i smirenosti te nam, poput praznog platna, pruža priliku da je spojimo s raznim dodacima
  • Predivan šlingani model koji neodoljivo podsjeća na posteljine kakve su nekada ručno šivale naše bake pronašli smo u ponudi Mango Homea

U svijetu dizajna interijera, trendovi, baš kao i u modnom svijetu, dolaze i prolaze, no neki stilovi odolijevaju svakom testu vremena te zasluženo stječu status klasika. Ono što definiramo kao klasike jesu komadi koje krasi bezvremenski dizajn i koji jednako atraktivno izgledaju neovisno o godinama u kojima živimo te trendovima, a kada je spavaća soba u pitanju, među klasike zasigurno spada i elegantna bijela posteljina.    

Bijela se boja u dizajnu najčešće smatra oličenjem jednostavnosti i čistoće čija neutralnost omogućuje da se neprimjetno uklopi u različite stilove uređenja interijera, a što je čini izvrsnim izborom i za spavaće sobe, u kojem god stilu bile uređene. Bijela posteljina odiše osjećajem svježine i smirenosti, stvarajući privlačnu atmosferu koja potiče na odmor i trenutke opuštanja.

Life&style Slavonska tradicija u novom ruhu: Ru'o Linen posteljine romantično su osvježenje doma

Prekrasni modeli sve se češće mogu pronaći u kolekcijama za opremanje domova high street brendova koji već odavno nisu naše omiljene adrese rezervirane isključivo za kupovinu odjeće, obuće i modnih dodataka, a jedan takav svakako je model kojeg smo snimili u ponudi Mango Homea koji estetikom neodoljivo podsjeća na posteljine kakve su nekada ručno šivale naše bake te su ih, pažljivo složene, ispeglane i uštirkane, čuvale u drvenim škrinjama uz krevete.

Bezvremenska posteljina snježno bijele boje ukrašena tek elegantnim šlinganim volanima bez napora spaja jednostavnost bijele boje s nostalgijom nekih minulih vremena, stvarajući spokojnu i privlačnu atmosferu u svakoj spavaćoj sobi. Izrađena je od kvalitetnog pamuka i dostupna u nekoliko dimenzija, a cijena joj se kreće od 59,99 do 79,99 eura za navlaku za poplun, dok cijena kompleta od dvije jastučnice iznosi 39,99 eura. 

Life&style Reserved Home ima predivnu posteljinu na sniženju. Izdvojili smo najljepše modele za svaki stil uređenja

Jedan od najprivlačnijih aspekata ove prekrasne bijele posteljine je njezina svestranost pa će nam, kao prazno platno, pružiti priliku da je uparimo s raznim dodacima i akcentima, ovisno o osobnim preferencijama, godišnjim dobima i raspoloženju. Divno će izgledati i uz prekrivače jarkih boja, nešto nježnije bijele i pastelne varijante, ali i uz sve popularnije teksturirane prekrivače i deke.  

Naše bi spavaće sobe trebale biti naša utočišta i oaze mira, a osim estetske privlačnosti, itekako je važna i kvaliteta posteljine jer ona uvelike utječe na kvalitetu našeg sna. Odabirom ove kvalitetne pamučne šlingane divote nećemo biti samo okruženi bezvremenskom ljepotom, već i udobnošću jer ne postoji ništa ugodnije od mekane, prozračne tkanine koja je nježna prema koži. 

Posjeti Miss7.24sata.hr