Ljepše dnevnike, knjige recepata i spomenare u životu vidjeli nismo od onih ručno vezenih brenda Journallyours

Instagram @journallyours
Vidi originalni članak
  • Za sve one koji obožavaju pisati dnevnike i koji su posebno slabi na estetiku, pronašli smo najljepše ikad 
  • Ručno ih ukrašava samouka Filipinka Ruth Rodrigo koja stoji iza brenda Journallyours i koja je svojim radom osvojila srca diljem svijeta
  • A za one koji bi se i sami voljeli okušati u onome što radi, vodi i YouTube kanal koji nam djeluje kao izvrsna antistresna terapija

Dok je jednima vođenje dnevnika nešto čega se sjete tek s vremena na vrijeme ili, još gore, neviđena tlaka, postoje i oni koji bez ovog rituala ne mogu zamisliti niti jedan jedini dan. Neki će misli, obaveze i razne bilješke piskarati po prvoj bilježnici koja im se nađe pod rukom, a neki će dnevnike pažljivo birati. A među ovim posljednjima ima onih kojima je funkcionalnost i unutrašnjost dnevnika na prvom mjestu, ali i onih koji, baš poput nas, padaju na estetiku.

Kojoj god netko grupi pripadao, sigurni smo da je malo onih koji mogu odoljeti dnevnicima brenda Journallyours, a koje ručno veze Ruth Rodrigo koja i stoji iza brenda. Samouka Filipinka svojim je radovima privukla pažnju sa svih strana svijeta, a posebno sanjarskih i romantičnih duša koje su posebno slabe na ovakvu estetiku.

Life&style Ana nije mogla pronaći savršeni dnevnik, pa si ga je napravila. Njezin brend Rainbow Duga nas je oduševio!

Kao što je i vidljivo iz njezinih radova, flora i fauna najčešći su joj motivi, voli reći da je sve ono što radi posveta ljepoti Majke Zemlje, a mi smo sigurni da dnevnike ljepše od njezinih jednostavno nije moguće pronaći.  

Ruth koncem i iglom u najšarmantnije ruho odijeva i zanimljive komade nakita, no upravo joj je ukrašavanje dnevnika posebna strast. A kada kažemo dnevnika, ne spadaju ovdje samo klasični dnevnici, već i oni s receptima, uspomenama, ali i svim ostalim stvarima koje netko voli zapisivati. U njezinom je webshopu te putem Instagrama moguće kupiti one koji su već gotovi i kao takvi dostupni, a rado će se primiti i izrade dnevnika po želji. 

Za one posebno kreativne koji bi se i sami voljeli okušati u onome što radi, Ruth vodi i YouTube kanal na kojemu dijeli sve savjete i detaljne upute kako izraditi ručno vezen dnevnik. Naravno da smo bacili oko i, moramo priznati, osim što smo instantno poželjeli primiti se ukrašavanja dnevnika, fotoalbuma, ali i mnogih drugih stvarčica, ovo nam se čini i kao izvrsna antistresna terapija. Hvala ti, Ruth!

Life&style Printworks fotoalbumi u stilu coffee table knjiga su nas oborili s nogu, doista su posebni

Posjeti Miss7.24sata.hr